AGENDA i MOBILITAT JUVENIL


Agenda de Cubelles

************************************************************************

Aquí tens una mostra de mobilitat juvenil, però si necessites més informació pots contactar amb nosaltres.

VOLUNTARIAT I CAMPS DE TREBALL

- COCAT. Camps de treball internacionals d'estiu
Guia estudiar i treballar a Europa
Notícia sobre els camps de treball internacionals
Camp de voluntariat SCI-CAT
Camps de treball a l'estranger COCAT
Younglife


TREBALLA A L'ESTRANGER

Agències i empreses que gestionen treball a l'estranger
Treballa a l'estranger. Jove.cat
Treball per temporada
Treballar en un creuer


7 comentaris:

 1. Hi ha algun lloc on es pugui veure la classificació de la 3a Cursa Barri de Mar Cubelles (com en el cas de la 1a, que si que hi ha un apartat on surt la classificació per categories i general) i les fotos de l'esdeveniment? GRÀCIES.

  ResponElimina
 2. Hola, nosaltres només fem difusió de la cursa i ara ja no tenim aquesta informació, però pots contactar amb l'asssociació que va organitzar la cursa per correu electrònic asocbarrimaritimcub@gmail.com i segur que t'ho solucinen. Gràcies.

  ResponElimina
 3. Bona tarda!! M'agradaria saber si ja ha sortit algun curs de monitor de lleure i si no ha sortit que m'informessis una mica. Moltes gracies!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola Tamara, el cursos de monitora han canviat la seva normativa i ja no són com fins ara. Et passo un enllaç pq et puguis informar: http://www20.gencat.cat/portal/site/Joventut/menuitem.c93399c423024ec77839a410b0c0e1a0/?vgnextoid=93fc99c6e8131110VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD&vgnextchannel=93fc99c6e8131110VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD&vgnextfmt=detall&contentid=b7d7839f61e23110VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD

   Dir-te que estem parlant amb la resta de la comarca per veure com fem per poder oferir el curs de monitors/es amb la nova normativa.

   Si estàs atenta al blog, facebook o twitter us anirem informant.

   Gràcies!

   Elimina
  2. Hola, sóc un alumne de 4t d'ESO de l'institut Les Vinyes de Cubelles i m'agradaria fer un torneig d'scooter a l'skatepark; per poder recol·lectar diners per al viatge de fi de curs.

   La meva pregunta és, si això podria ser possible i com ho hauríem d'organitzar.

   Gràcies!

   Elimina
  3. Hola Maiol, per poder escoltar millor la teva proposta i els detalls, ens agradaria que contactèssis amb nosaltres per email o facebook i busquem una tarda per trobar-nos i veure les possibilitats. Gràcies i esperem la teva resposta!

   Elimina

PROGRAMA XIII FESTA JOVE