OFERTES DE FEINA- Si no tens currículum t'ajudem a fer-lo, només has de fer clic! O demanar-nos cita prèvia per whatsapp al 628834296!

- Ofertes de Feina comarcals del Tauler d'anuncis de l'Oficina Jove Garraf (pica a Oferta de feina): http://oficinajovegarraf.blogspot.com/search/label/Oferta%20de%20feina

- Si el que necessites és cita prèvia pel Solcub o inscriure't a la Xarxa Xaloc pots demanar hora aquí: https://bit.ly/2O3h3Rc  

- Si necessites inscriu-re't a Garantia Juvenil envia'ns un whatsapp al 628834296 i et donem hora per la Referent d'ocupació jove!


2 comentaris:

 1. hola como me puedo

  inscribir en el anuncio 190875

  ResponElimina
 2. Hola,
  per inscriure't en aquestes ofertes que està gestionant el SOLC recorda que cal estar inscrit a la Xarxa Xaloc. Entrant en la web: www.diba.cat/slo podran formalitzar les inscripcions. També estan penjades al nostre taulell d’anuncis i els podem ajudar a inscriure’s des del SOLC.
  Si encara no estan inscrits a la xarxa Xaloc, ho poden fer a través del nostre servei: consultar el fulletó informatiu del SOLC. O els dilluns, dimecres i divendres de 10 a 13h al Club de la feina (Espai JOve-Centre Social de Cubelles)

  Gràcies.

  ResponElimina

Vols ser parella lingüística?