OFERTES DE FEINA

RECORDA: també pots mirar el nostre apartat: RECURSOS PER CERCAR FEINA
**************************************

Si no tens currículum t'ajudem a fer-lo, només has de fer clic!

21/1/2019

17/01/2019


Carnisser/a

Instal·lador

Ofertes
16/01/2019

A Som Connexió busquem una persona per cobrir el llocd’”Atenció a la Persona Consumidora”

14/01/2019
PEÓ JARDINER

Data:04-01-2019 REF.:3032

Empresa del sector jardineria cerca un OPERARI DE JARDINERIA per la realització de les següents tasques: poda, tala, tallar gespa, desbrossar, recollir fulles, manteniments, etc

Requisits
Coneixements:

- Bàsics en jardineria
- Experiència en el càrrec: Aconsellable
- Idiomes: Català i castellà
- Nivell acadèmic: ESO
- Permís de conduir i vehicle propi: Imprescindible

S'ofereix
Horari: 07h a 15h

Zona BAIX PENEDES
Jornada COMPLETA
Contracte OBRA O SERVEI
Sou SEGONS CONVENI
Incorporació IMMEDIATA

Durada 3 mesos (prorrogable)


Inscriure'm a l'oferta


***

S'ha publicat la Resolució per la qual s'obre la convocatòria extraordinària 10/2019 (borsa oberta) per formar part de la borsa de treball de personal d'administració i serveis i de professionals d'atenció educativa i de suport a la docència del Departament d'Educació per cobrir places vacants i substitucions en règim de contracte laboral.

La borsa s'obre per a les categories professionals i a les comarques següents:

Educador/a d'educació especial en centres públics (C1) – EEE: Alt Empordà, Alt Penedès, Alt Urgell, Alta Ribagorça, Anoia, Bages, Baix Empordà, Baix Llobregat, Berguedà, Cerdanya, Garraf, Garrigues, Garrotxa, Maresme, Moianès, Noguera, Osona, Pallars Jussà, Pallars Sobirà, Pla de l'Estany, Pla d'Urgell, Priorat, Ripollès, Segarra, Segrià, Solsonès, Terra Alta, Urgell, Val d'Aran, Vallès Occidental i Vallès Oriental.
Auxiliar d'educació especial (D1) – AEE: Maresme i Pallars Jussà.
Oficial/a de 1a, cuiner (D1) – CUI: Alt Camp, Baix Camp, Barcelona ciutat, Barcelonès, Conca de Barberà, Garraf, Garrotxa, Gironès, Ripollès, Segarra, Segrià, Selva, Tarragonès i Vallès Occidental.
Oficial/a de 1a, manteniment (D1) – OFI: Alt Camp, Baix Camp, Conca de Barberà, Garrotxa, Gironès, Ripollès, Segarra, Segrià i Selva.
Ajudant/a de cuina-netejador/a (D2) – NAJ: Conca de Barberà, Garrotxa, Gironès, Ripollès, Segarra, Selva i Vallès Occcidental.

Més info: http://ensenyament.gencat.cat/ca/serveis-tramits/borsa-treball-pas/convocatoria-extraordinaria/?fbclid=IwAR138D9SQM3pKl_hruOsO10UOgbqM76e4ynb3EzgU6rMHSNUjbh9euMatU4

****

Vols formar part de l'equip de Sensación Activa?

Cerquem monitors/es i directors/es de lleure per la temporada d'estiu 2019.


Si estàs interessat envia currículum a: rrhh@sensacionactiva.com
2 comentaris:

 1. hola como me puedo

  inscribir en el anuncio 190875

  ResponElimina
 2. Hola,
  per inscriure't en aquestes ofertes que està gestionant el SOLC recorda que cal estar inscrit a la Xarxa Xaloc. Entrant en la web: www.diba.cat/slo podran formalitzar les inscripcions. També estan penjades al nostre taulell d’anuncis i els podem ajudar a inscriure’s des del SOLC.
  Si encara no estan inscrits a la xarxa Xaloc, ho poden fer a través del nostre servei: consultar el fulletó informatiu del SOLC. O els dilluns, dimecres i divendres de 10 a 13h al Club de la feina (Espai JOve-Centre Social de Cubelles)

  Gràcies.

  ResponElimina