Pàgines

dimecres, 13 de febrer del 2019

Referent d'Ocupació Juvenil

Enguany el SOC ha posat en marxa un nou programa, el de Referent  d’Ocupació Juvenil que dóna continuïtat i amplia les tasques de l’antiga Xarxa d’impulsor/es de Garantia Juvenil.

El seu objectiu és facilitar i acompanyar la transició de les persones joves des del sistema educatiu al sistema laboral  i/o ocupacional, mitjançant les següents accions:

Informació, orientació i acompanyament a les persones joves. T’ajudem a redactar  el teu CV, a fer recerca de feina i/o de recursos formatius, a preparar-te una entrevista de feina, a millorar la teva ocupabilitat a través del treball per competències, etc.

Enllaç i coordinació entre els diferents agents del territori: centres educatius i/o d'altres dispositius sociolaborals, com entitats formatives, serveis socials, salut, etc.

La persona referent, contractada pel Consell Comarcal del Garraf, està itinerant pels diferents municipis de la comarca i els dimarts pel matí la pots trobar a Cubelles.            

Funciona amb cita prèvia, demanant hora a l’Espai Jove/SOLCUB. També pots contactar directament al 638 61 12 91 o enviant un mail a: referentjove@ccgarraf.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles