dimecres, 13 de febrer de 2019

Referent d'Ocupació Juvenil

Enguany el SOC ha posat en marxa un nou programa, el de Referent  d’Ocupació Juvenil que dóna continuïtat i amplia les tasques de l’antiga Xarxa d’impulsor/es de Garantia Juvenil.

El seu objectiu és facilitar i acompanyar la transició de les persones joves des del sistema educatiu al sistema laboral  i/o ocupacional, mitjançant les següents accions:

Informació, orientació i acompanyament a les persones joves. T’ajudem a redactar  el teu CV, a fer recerca de feina i/o de recursos formatius, a preparar-te una entrevista de feina, a millorar la teva ocupabilitat a través del treball per competències, etc.

Enllaç i coordinació entre els diferents agents del territori: centres educatius i/o d'altres dispositius sociolaborals, com entitats formatives, serveis socials, salut, etc.

La persona referent, contractada pel Consell Comarcal del Garraf, està itinerant pels diferents municipis de la comarca i els dilluns la pots trobar a Cubelles de 12.00 a 15.00h.           

Funciona amb cita prèvia, demanant hora a l’Espai Jove/SOLCUB. També pots contactar directament al 638 61 12 91 o enviant un mail a: referentjove@ccgarraf.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Vols dir la teva sobre el futur del passeig Vilanova?

L’Ajuntament de Cubelles ha obert el procés participatiu de la futura reforma del Pg. de Vilanova.  El passeig de Vilanova és l’eix verteb...