Pàgines

divendres, 21 de novembre del 2008

Idees?!! --> Bústia de suggeriments

Ara des de la secció "Idees?!!" pots donar-nos idees per organitzar activitats, cursos... o fer els comentaris que vulguis.

Clica i deixa el teu suggeriment a la bústia!!!

18 comentaris:

  1. podrieu fer tallers econòmics de dansa per al dia internacional de la dansa (que ja s'apropa).
    us agrairiem tallers de dansa contemporania, funky, hip-hop, lyrical..

    merci

    ResponElimina
  2. Gràcies! Ho tindrem en compte! Us anirem informant!

    ResponElimina
  3. Hola! Doncs al final ens em decidit i pel DIA INTERNACIONAL DE LA DANSA farem CLASSE OBERTA DE BALLS MODERNS a la plaça del Centre Social a partir de les 18h!! Obert a totes les edats!!

    ResponElimina
  4. podriau fer un equip de rugby

    ResponElimina
  5. HOLA PER EL DIA DE LA SETMANA JOVE PODRIEU PORTAR A ALGUN CANTANT DE HIP HOP CON ARA BE (ROSA ROSARIO,JAIDER,HURTO...)ALGUN DAQUEST TO:WHO ONE

    ResponElimina
  6. Hola, l'any passat ja va venir Piezas&Jaider i aquest any encara no sabem segur qui vindrà, estem escoltant les vostres peticions. Gràcies per proposar. Us anirem informant.

    ResponElimina
  7. HOLA fa poc que visc a cubelles i m'agradaria saber on puc trobar gent jove de uns 33 anys per fer passejades en bici,o algun curset gratuit de ball per coneixer gent nova,GRACIES.

    ResponElimina
  8. Hola,
    pots enviar-nos un e-mail a joventut@cubelles.org i aixi podrem informar-te millor, gràcies.

    ResponElimina
  9. Hola, una propuesta sera de hacer unos cursos de bailea en general, que se tocara todo tipo de bailes, sevillanas, hip hop ...

    ResponElimina
  10. Gràcies per la teva proposta. De moment tenim un curs de hip hop i un de salsa merengue, però especialitzats en un sol tipus de ball. Ens anotem la idea per a propers cursos.

    ResponElimina
  11. podrieu fer un torneig de futbol 7 al camp de gespa de cubelles. Gràcies.

    ResponElimina
  12. Gràcies per la proposta, ho volíem fer aquest estiu, però no ha estat possible, és una bona idea. A veure si més endavant ho podem fer! Gràcies.

    ResponElimina
  13. hola, no se com esta el tema musical a Cubelles, pero m'agradaria proposar un lloc de trobada per a musics i si pot ser un lloc on poguer assajar i compartir idees...no se si ja existeix, pero si es aixi m'agradaria poguer saber on es. Jo estic en un grup de musics i hem d'anar a assajar a uns locals a Vilanova on ens fan pagar una bona quantitat de diners per falta de llocs on poguer fer-ho. No estaria malament que Cubelles fes un lloc als musics amateurs, invertint en un espai ludic on, en el futur, podria donar bons fruits i publicitat al nostre poble.

    ResponElimina
  14. Hola, ens agrada molt la teva idea i ja s'ha parlat abans, hi ha bestants grups a cubelles que necessiten un espai, ho sabem. Però ara per ara no és possible. Aqui a cubelles hi ha l'assossiació juvenil freerock, que si t'interessa pots enviar un email a joventut@cubelles.org i et passo el seu contacte, ho pots contactar amb ells pel facebook si ho prefereixes. No sé si coneixes l'Espai Jove de Cunit, ells tenen buc d'assaig i a l'Espai Jove de Ribes també, hauries de preguntar preus (no crec que sigui com els que dius de vilanova) i si és possible utilitzar-los ni que no s'estigui empadronat a la població.
    Gràcies per la proposta.

    ResponElimina
  15. Doncs ja he parlat amb els espais joves de sant pere de ribes i cunit i res...per si a algu l'hi interessa, s'ha d'estar empadronat a la mateixa poblacio.
    Segueixo pensant que es una mica vergonyos que siguem l'unic poble de les rodalies sense un espai per fomentar la cultura musical, sent un poble amb tanta historia cultural i artistica. Heu dit que hi han un munt de grups al poble buscant un punt de trobada?? I a que s'esta esperant?? Se que crear un espai aixi no es com organitzar un partit de futbol, o organitzar una sortida amb bicis, per aixo m'agradaria demanar una mica d'esforç per part de la regidoria de cultura, perque estic convençut que l'ajuntament te espais buits, on ara per ara no saben que fer amb ells i no es fan servir per res.
    Com a contribuyent que pago els meus impostos al ajuntament de cubelles, m'agradaria pensar que no tots el calers es fan servir per organitzar torneigs de futbol, tallers manuals, sardinades a la plaça del mercat o en portar per les festes a un grup conegut.
    Anim a tots els grups de la poblacio que estan en la mateixa situacio que naltrus.


    salut!

    ResponElimina
  16. Hola, per que les coses es facin hi ha d'haver moviment, parleu amb freerock a veure si podeu fer una recollida de firmes o alguna cosa i fer una instància demanant aquest espai. Si vols donar a conèixer aquesta necessitat a cultura és cultura@cubelles.org, sempre podeu demanar una reunió o passar-vos per aqui i ho parlem be. Es podria fer una crida a tots els interessats, no sé, si vols passa per aqui. Gràcies per les propostes.

    ResponElimina
  17. Hola, mi propuesta es para la biblioteca de Cubelles. En otras bibliotecas de otros municipios propusieron poner a la entrada dé la biblioteca una caja o cajón deonde cada persona que no quisiera algún libro y le diera pena deshacerse de ellos odia depositarlo en la caja, a modo de donación, a su vez, si hubiera alguno que le interesara podría libremente cogerlo, sería una manera muy eficaz y altruista de facilita la lectura y dar una nueva casa a esos libros que por desgracia a veces acaban en la basura, y es una pena tremenda, muchas gacias.

    ResponElimina
  18. Hola! Gràcies per la proposta, l'hem fet arribar
    a la biblioteca! A l'Espai Jove tenim una estanteria on es fa intercanvi de llibres! Com tu dius, pots agafar el que t'agradi i deixar el que ja tinguis molt vist!

    ResponElimina

Taller de foto amb el mòbil a Cubelles