Pàgines

dilluns, 26 de gener del 2009

CONCURS DE CÒMIC - VILAFRANCA DEL PENEDÈS

Hi poden participar totes aquelles persones joves residents a Catalunya d'entre 15 i 30 anys (amb data de naixement entre els anys 1979 i 1994), individualment o per equips.

Condicions de presentació

1. El tema és lliure, d'acord amb l'establiment dels premis que es descriuen en el punt 4 d'aquestes bases. El contingut de les obres no podrà atemptar contra la dignitat de les persones.

2. Les obres que es presentin hauran de ser originals inèdites, no premiades en altres concursos.

3. La tècnica i el disseny del còmic és lliure. Cada pàgina haurà d'anar enumerada i la primera pàgina haurà de constar-hi el títol.

4. El format de l'obra haurà de ser DIN-A4 i amb una extensió màxima de quatre pàgines per una sola cara, i sobre cartró ploma per tal de facilitar-ne el trasllat i l'exposició.

5. Llengua: els treballs podran ser retolats en català o en castellà.

6. Les obres s'han de lliurar dins d'un sobre tancat, paquet o similar . En el seu exterior hi haurà de constar la següent informació: Ref. CONCURS OPERACIÓ CÒMIC i pseudònim de la persona participant. En l'interior del sobre també s'hi haurà d'incloure un segon sobre amb la següent informació: nom, cognoms, data de naixement, adreça postal, telèfons i correu electrònic de contacte, pseudònim i una fotocòpia del DNI o NIE.

+info a l'Espai Jove!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles