Pàgines

divendres, 30 de gener de 2009

Ets universitari?

Apunta’ t, pots guanyar 6.000 euros per escriure dos folis!

Concurs intergeneracional “Tienes una Historia que Contar”

Hi participen 27 universitats; 30 ajuntaments i 17 comunitats autònomes.

•A les cinc persones grans guanyadores, se’ls complirà el somni especificat a la inscripció del concurs.

•Es repartiran 20.000 euros en premis pels alumes.

•Les parelles es formaran per sorteig entre els joves universitaris i les persones grans inscrites.


S’obre el termini d’inscripció al concurs de comunicació intergeneracional “Tienes una historia que contar”. Un programa de la Obra Social de Caixa Catalunya que compte amb el recolzament de la Unió Democràtica de Pensionistes, UDP.

Els estudiants universitaris entrevistaran les persones grans inscrites al concurs, que els explicaran experiències, històries, anècdotes, de particular interès. Els estudiants presentaran un article periodístic sobre els fets al concurs “Tienes una Historia que contar”.

Un jurat seleccionarà les millors relats, que sortiran publicats en un llibre, a la web del concurs, i a altres mitjans de comunicació estatal col•laboradors del programa entre aquest “El País”.

En aquesta edició, el programa, es realitza en 17 comunitats autònomes, 27 ajuntaments i 30 universitats.

Els treballs podran lliurar-se fins al 15 de juny de 2009.

Per a les persones grans, que podran contribuir a conservar la nostra memòria històrica i recuperar així el paper de referent cultural de la societat que actualment han perdut. Per trencar amb l’aïllament i la solitud la que viuen molts d’ells i aconseguir que es relacionin i augmentin la seva autoestima al transmetre els seus coneixements a les noves generacions.

I per a tots aquells estudiantes, amb inquietud, i ganes de conèixer de a prop els protagonistes del passat més proper del nostre país.

Per a tots, es tracta de que l’escletxa generacional s’apropi i evitar així la discriminació i marginalitat per raons d’etat, i que la societat perdi l’oportunitat de conèixer el passat mes recent. La solidaritat entre generacions es fonamental per aconseguir una societat per totes les edats.

El termini d’inscripció és obert a http://www.tienesunahistoriaquecontar.com

Més informació: concurso@estoesvida.net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada