Pàgines

dijous, 14 de maig del 2009

PREINSCRIPCIÓ UNIVERSITÀRIA 2009

És un procés valid per a les 7 universitats públiques de Catalunya i la Universitat de Vic. Només es pot fer una sola sol·licitud (si se’n fa més d’una, quedaran totes anul·lades). Però és compatible amb la preinscripció a universitats privades, a distància i a cicles formatius de grau superior.

La preinscripció universitària es fa per Internet a htpps://accesnet.gencat.cat, entre el 3 de juny i el 6 de juliol. Les Llicenciatures en belles arts, en ciències de l’activitat física i de l’esport, en algunes especialitats de traducció i interpretació requereixen superar una prova d’aptitud personal (PAP), per fer-la cal fer la matrícula abans del 15 de juny.
L’aplicació informàtica generarà el codi accesnet, per aquells que no el tinguin.
Cal anotar aquest codi ja que serà necessari per realitzar modificacions o altres gestions de la preinscripció. Un cop acabat el procés, la pàgina confirma que la preinscripció s’ha gravat correctament. Si és així imprimeix una còpia.

Atenció!!! En alguns casos pot ser que us demani portar una còpia de la preinscripció, juntament amb la fotocòpia compulsada dels estudis que us
donen accés a la universitat Es pot portar en persona o per correu certificat
administratiu, a:
OFICINA D’ORIENTACIÓ PER A L’ACCÉS A LA UNIVERSITAT
Pl. Bonsuccés, 5-6. 08001 Barcelona.
Tel. 93 223 03 23 i 93 223 25 91.
Horari: de 9 del matí a 2 del migdia, de dilluns a divendres.

RESULTAT DE LA PROVA DE SELECTIVITAT (PAU): Els dies 25 i 26 de juny, es podran consultar a Internet. A partir del dia 26 de
juny lliurament de notes als centres.

CANVIAR LES PREFERÈNCIES DE LA PREINSCRIPCIÓ: Es poden canviar les preferències fins al darrer dia de la convocatòria, però han d’estar ordenades per orde d’interès personal. I recorda imprimir una copia cada cop que facis un canvi.

RESULTAT DE LA PREINSCRIPCIÓ: Les assignacions de places es coneixeran a partir del 16 de juliol, per Internet a la mateixa adreça.

REASSIGNACIONS: Si no aconseguiu entrar en la primera preferència, haureu d’estar atents a la 2a assignació que serà el 3 d’agost.

Per més informació consulteu la web: http://www.gencat.cat/diue/ambits/ur/universitats/acces/prein/info/terminis/index.html>

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles