dilluns, 27 de juliol de 2009

ÉS FESTA MAJOR A....

TORNA EL TINGLADU A VILANOVA

Del 30 de juliol al 2 d'agost, Can Pistraus organitza actes diversos a la Plaça de les Neus de Vilanova. Uns actes al voltant de la música, el joc i la cultura popular. L'acte central serà dissabte 1 d'agost amb l'actuació de Mazoni, Dan Josex i Ariel Santamaria.

+ INFO: http://www.vilanova.cat/doc/doc_31864643_1.pdf

MANANI ROCK FM A VILANOVA

El 4 d'agost hi ha una nova cita amb el Manani Rock, un festival gratuït que s'ha consolidat en el marc de la Festa Major de la Vilanova. A la Plaça de la llotja de peix enguany actuaran els vencedors del concurs Operació Manani Enoma i Cuor Gentile.

+INFO: http://www.mananirockfm.com/

CUBELLES ROCK CITY '09

El 8 d'Agost, Free Rock ens torna a sorprendre amb un gran concert a partir de les 22h. a la Plaça del Mar de Cubelles. Actuaran BLACKSMITH, TRIBUTE, OBÚS I SANGRE DE TORO. Gratuït!

FESTIVAL LA MOTA A CUBELLES

Tiken Jah Fakoly encapçala el cartell de la sisena edició de La Mota Festival que tindrà lloc el proper dissabte 22 d'agost a Cubelles. L’acompanyaran The Pepper Pots, Pow Pow, d' Urban Roots i Urtica Sound.

+INFO: http://www.motafestival.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Vols dir la teva sobre el futur del passeig Vilanova?

L’Ajuntament de Cubelles ha obert el procés participatiu de la futura reforma del Pg. de Vilanova.  El passeig de Vilanova és l’eix verteb...