dimecres, 2 de setembre de 2009

Programa de subscripcions a diaris i revistes per a joves de 18 anys

Subscripció temporal i gratuïta a un diari o revista, en suport paper o digital, per a joves que facin 18 anys el 2009 i siguin residents a Catalunya.

Dins del Pla de Foment de la Lectura 2008 - 2011, el Conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, s'adreçarà mitjançant una carta a totes les persones nascudes a l'any 1991 i residents a Catalunya, per a convidar-les a subscriure's de forma temporal i gratuïta a una publicació en suport paper o digital entre les seleccionades per a aquest any 2009.

Aquesta carta, incorpora un codi de referència individual, que cal fer constar al formulari per a sol·licitar la subscripció, i un fullet amb les diverses capçaleres de les publicacions a escollir.
Aquest codi de referència individual implica la validació automàtica dels requisits per a poder optar a la subscripció, i que són, haver nascut l'any 1991 i ser resident a Catalunya.

En el moment de fer la sol·licitud, haureu de triar una de les publicacions seleccionades que apareixen al fullet.

Termini: De l‘1 al 30 de setembre de 2009

+ info a l'Espai Jove

Cap comentari:

Publica un comentari

25N amb el Projecte Onada de l'Institut Cubelles

Aquest matí amb el Projecte Onada de l'Institut Cubelles hem fet un mural per exposar al vestíbul de l'institut.  Aquest mural ha es...