Pàgines

dilluns, 4 de gener del 2010

FELIÇ ANY 2010!

Ja fa uns dies que em estrenat nou any i des de l'Espai Jove tenim moltes ganes de seguir endavant amb les vostres propostes, el blog, break, graffiti, hip hop i entre d'altres, el nou Curs de Fotografia!

Com ja sabeu aquest Nadal em pogut disfrutar de diferents activitats des d'Infància i Joventut tant pels més petits de la casa com pels que ja són una mica més grandets. El Parc de Nadal ha tingut molt d'èxit i si la crisi no ens apreta de ben segur que a finals d'aquest any hi tornarem. Aquesta novetat ha estat molt ben acollida entre les families de Cubelles i amb l'ajuda de tots aquells que hi vareu venir i participar en l'enquesta podrem millorar-la.

Durant els dies 23-24-28-29-30 a l'Espai Jove un grup de nois i noies entre 15 i 17 anys van aprofitar les vacances de Nadal i, amb només 4 hores de classe pel matí, ja tenen el Curs de pre-monitors! A partir d'ara els que tinguin 16 anys ja poden treballar d'ajudant de monitor a qualsevol empresa o esplai relacionat amb les activitats de lleure amb infants! I el millor és que s'ho van passar d'alló més bé!

Comença l'any amb l'Espai Jove i no t'oblidis!
Junts per Cubelles!
Proposa el que vulguis que t'escoltem! Com tu ja saps!
I busca'ns també al facebook!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles