Pàgines

dimecres, 27 de gener del 2010

Proves lliures per a l'obtenció de títols

Cicles formatius de grau mitjà i de grau superior:
El Departament d'Educació convoca proves perquè les persones que s'han preocupat de formar-se al llarg de la vida, dintre i fora del sistema educatiu, o que han volgut adquirir, actualitzar i completar els coneixements, aptituds i competències, tinguin l'oportunitat d'obtenir directament el títol de formació professional corresponent.
Les proves són teoricopràctiques i avaluen els objectius terminals associats a cada crèdit d'acord amb el decret corresponent que estableix el currículum.

Graduat o graduada en educació secundària obligatòria i certificat de formació instrumental

Graduat o graduada en educació secundària obligatòria per a l'alumnat que no l'hagi obtingut en finalitzar l'etapa

+ INFO: www.gen.cat/educacio

2 comentaris:

  1. estoy interesada en el curso de manipulador de alimentos, estoy en paro , también es subvencionado?, gracias!

    ResponElimina
  2. Hola,

    Des de la Regidoria de Dinamització Econòmica del Ayuntamiento organizan cursos de manipulador de alimentos. Me han informado de lo siguiente: no hay previsto hacer cursos hasta de aquí 2-3 meses, y hay bastante lista de espera. Los cursos són gratuïtos para personas en el paro que no cobren paro, y pagan el 50% las personas cobrando paro (serían 10 €). Te puedes poner en contacto con ellos en Pass Narcis Bardají 12 Tel: 93 895 11 25 mail:solc@cubelles.org.
    Si te corre prisa, el departamento de Serveis Socials i Salut del Ayuntamiento de Vilanova ofrece cursos (40 €), puedes informarte en http://www.vilanova.cat/jsp/tramits/detall.jsp?id=17695 , y la Càmara de Comercio de Vilanova tiene previsto un curso el dia 24 de marzo (90 €), puedes inscribirte en la Rambla Principal 7 o teléfono 938140875.

    ResponElimina

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles