Pàgines

dilluns, 2 d’agost del 2010

ADÉU A SIS EDICIONS DE ‘LA MOTA FESTIVAL’
ADÉU A SIS EDICIONS DE ‘LA MOTA FESTIVAL’


La Mota Festival diu adéu desprès de 6 anys en l’agenda de festivals de Reggae de Catalunya. A través d’aquest comunicat ens adrecem a totes les persones i al públic què durant les sis edicions han assistit incondicionalment al festival.

Va ser l’any 2004 quan un grup de joves de Cubelles i Vilanova i la Geltrú ens vam decidir dedicar el nostre temps i energia a crear des de zero un festival de música Reggae. Han passat ni més ni menys que sis anys i hem aconseguit arribar molt més lluny del què ens imaginàvem. Hem portat al festival estrelles de primer nivell com Max Romeo, Tiken Jah Fakoly, Michael Rose, The Pepper Poots, Morodo, Dr. Ring Ding, Alton Ellis, Ken Boothe, Hermano Ele, Chuky Starr, Lyricson, Pow Pow, Soundquake, etc... i a grups i Sound Sistems petits, que també fan i promouen bona música i que en moltes edicions els hi hem donat l’oportunitat de donar-se a conèixer. Grups com Mocambo, Urban Roots o Sound Sistems com Urtica Sound, Grounation o Fire Warriors són alguns exemples clars.

Des que vam engegar aquest projecte, no hem parat de treballar en tot moment, contra vent i marea. No obstant, malgrat tot i després de molt esforç, hem aconseguit fer de La Mota Festival un festival de petit format reconegut en l’escena Reggae catalana i estatal, ja que en moltes edicions es van desplaçar fins a Cubelles públic d’arreu de l’Estat espanyol i fins i tot de països veïns com França. Gràcies, per tant, a tota la gent que durant aquests anys s’ha sentit identificada amb el festival i han apostat per nosaltres.

El públic fidel que cada any hi ha assistit ha estat el que ens ha animat a continuar treballant per créixer any rere any i per oferir en cada edició un bon cartell que fes content a tots, tasca gens fàcil, però sincerament, creiem que ho hem aconseguit. Per això marxem orgullosos de la feina que hem fet i d’haver posat el Festival al lloc que es mereix. Marxem convençuts de que La Mota Festival sempre serà recordada a cada racó de Catalunya.

En aquests últims mesos hi ha hagut molts moments crítics i dificultats de tot tipus que han fet replantejar-nos si seguir o estancar-nos. Un dels primers motius que ens han fet decidir es la saturació de festivals de reggae i en especial la celebració del festival més gran d'Europa de reggae (Rototom) aquest any a la localitat de Benicàssim coincidint amb les dates de La Mota Festival. A banda, aquest any no hem pogut disposar de les ajudes públiques necessàries per tirar endavant el festival i mantenir el nivell assolit en els últims anys. Per tot això, encara que ens costi de creure a nosaltres mateixos, hem decidit posar punt i final a sis edicions de festival. L’ultima edició de La Mota Festival va tocat sostre i va ser de les més grans que es recorden, va ser l’edició amb mes afluència de públic (1.500 persones). Per això és ara que, amb el cap ben alt i sense penedir-nos de res, decidim abandonar el projecte de La Mota festival. En aquests casos plegar pot semblar el més fàcil, però us assegurem que per nosaltres ha estat difícil prendre aquesta decisió.

Seria injust acomiadar-se sense donar les gracies a tots aquells que ens heu ajudat any rere any. Al públic primer de tot, però també als petits i grans comerços per la seva aposta per nosaltres, a l’Ajuntament de Cubelles, en especial a l’Espai Jove, pel suport rebut en tot moment i a tots els socis i membres del Cubell, que sense rebre cap remuneració, ho han donat tot per aquest projecte.

La Mota Festival s’acomiada, però a l’Associació de Joves el Cubell no se’ns acaben les piles. Tenim ganes de canviar d’aires, de fer coses diferents i d’endinsar-nos en nous projectes. Ben aviat tindreu notícies nostres.

Gràcies a tots per aquets sis anys.

Associació de Joves ‘El Cubell’
Juliol 2010

1 comentari:

  1. ja deia jo que no es veien cartells per enlloc.
    quina llastima.
    petons desde Cervera.

    uns incondicionals de la Mota.

    ResponElimina

Pack Antiavorriment - Activitats d'estiu per a adolescents a Cubelles!

Inscripcions obertes a partir del 12 de juny a les 16 h. fins una setmana abans de l'inici de cada activitat a www.entrapolis.com . Plac...