divendres, 3 de setembre de 2010

COMENCEN LES PREINSCRIPCIONS AL CURS DE PREPARACIÓ PER A LA PROVA D'ACCÉS A CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJÀ

El proper dilluns comencen les preinscripcions al Curs de Preparació per a la Prova d'Accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà.

El curs comença el 4 d'octubre a l'INS Cubelles. S'adreça a persones que no disposin del títol de graduat en ESO i vulguin fer un Cicle Formatiu de Formació Professional de Grau Mitjà. Cal tenir com a mínim 17 anys l'any 2011.

Les places són limitades, i s'adjudicaran per ordre de preinscripció, també cal fer una prova de català o castellà que tindrà lloc el 21 de setembre, per acreditar que es tenen els coneixements de llengua necessaris per accedir al curs.

Apunta't del 6 al 17 de setembre a l'OPIC!!!

OPIC
c/ Joan Roig i Piera, 3-5 (Centre Social)
Horaris: de dilluns a divendres de 9 a 14,30h i dissabtes de 10 a 13h.

2 comentaris:

  1. voldria informacio tinc 23 anys que faig la prova d`acces o eso gracies
    danny2317@hotmail.com

    ResponElimina
  2. Hola! Des de l'Ajuntament de Cubelles s'està portant a terme un curs de preparació per a la prova d'accés a cicles formatius de grau mitjà. Encara t'hi pots apuntar, has d'anar a l'Oficina de Participació i Informació Ciutadana (OPIC), al Centre Social (c. Joan Roig i Piera, 3-5) de dilluns a divendres de 9:00 a 14:30, dijous de 17:00 a 19:30 o dissabte de 10:00 a 13:00. Allà et facilitaran la sol·licitud d'inscripció.

    ResponElimina

Nova convocatòria de la iniciativa Discover EU perquè els joves viatgin gratis per Europa amb Interrail

DiscoverEU és una iniciativa de la Unió Europea que ofereix als joves de 18 anys l'oportunitat de conèixer Europa a través d'un viat...