Pàgines

dijous, 14 d’octubre del 2010

Vols participar en la redacció del "Pla de gestió de l'espai Xarxa Natura 2000" Costes del Garraf?

Volem recollir la veu a tots els sectors del territori en la redacció d'aquest pla de gestió. La vostra opinió i implicació és cabdal perquè aquest document sigui útil i eficaç per a tots. Per aquest motiu, s'ha iniciat un procés de participació per poder compartir la diversitat d'opinions i formular propostes

Des del Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya, juntament amb Acciónatura, i amb la col·laboració de la Fundación Biodiversidad, treballem en l’elaboració d’un pla de gestió per a l’espai Xarxa Natura 2000 «Costes del Garraf», la qual cosa significa que volem trobar la millor manera de compatibilitzar la conservació del medi marí amb el desenvolupament sostenible local.

Perquè això sigui possible, necessitem conèixer l'opinió de la gent que hi viu i comptar amb la seva implicació. Per aquest motiu, s’ha engegat un procés per poder compartir la diversitat d’opinions i formular propostes tot buscant-hi consens, en la mesura que sigui possible. Veniu a les reunions de participació de l’Espai Costes Garraf i ajudeu-nos a fer-ne difusió.

Digueu la vostra perquè VOSALTRES EN FORMEU PART!

Més informació a www.espaicostesgarraf.org

I també al facebook:
http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Espai-Costes-Garraf/129859117066666


http://dev.accionatura.org/explora/projectes/arees-marines/pla-de-gestio-costes-del-garraf/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller de foto amb el mòbil a Cubelles