Pàgines

dijous, 17 de febrer del 2011

CONCURS DE CONTES I NARRACIÓ BREU VICTOR ALARI 2011

La regidoria de Comunicació, a través de l’emissora municipal Ràdio Cubelles, ha convocat la 15ena edició del Concurs de contes, narració breu i poesia “Víctor Alari”, en record i homenatge de qui fou el primer director del mitjà de comunicació local.

Les bases, que es poden consultar íntegrament fent clic AQUÍ, estableixen que les obres han d’estar escrites en llengua catalana, i s’han de presentar a l’OPIC, abans del 14 de març. Els concursants poden presentar com a màxim una obra per premi i el tema és lliure. Com ja és habitual, els premis s’estableixen per categories: infantil (de 8 a 11 anys), juvenil (12 a 17) i adult (majors de 18 anys).




A més, aquest any coincidint amb aquesta 15a edició dels premis Víctor Alari, i que l’emissora celebra els seus 30 anys, es publicarà el que serà el quart llibre del Concurs Víctor Alari, i que en aquesta ocasió recollirà les obres premiades en aquests darrers quatre anys. La data de presentació serà el 29 d’abril, coincidint amb l’entrega de premis d’aquesta 15a edició del concurs literari, que organitza l’emissora municipal.

3 comentaris:

  1. Ja anem pel 16è concurs!!!!!!!! Que bé!!!

    ResponElimina
  2. En quin format de lletra es presenta?

    ResponElimina
  3. S'ha de presentar en Arial 12, pots mirar totes les bases: file:///C:/Documents%20and%20Settings/meritxell.sastre.CUBELLES/Mis%20documentos/Downloads/bases-alari-14%20(2).pdf

    ResponElimina

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles