dilluns, 23 de maig de 2011

Ara és hora d’escollir!

Quan s’acaben els estudis obligatoris, si no t’agrada estudiar, pots començar a treballar... Però amb la situació de l’actual mercat laboral –i tenint en compte que en el futur es demanarà cada cop més formació especialitzada- el més recomanable seria que pensessis en continuar estudiant, això sí en allò que més t’agradi. Dóna un cop d’ull a tota l’oferta que t’ofereix Ensenyament. Segur que et decideixes.

En acabar els estudis obligatoris, pots optar pel batxillerat, els cicles formatius de grau mitjà o els programes de qualificació professional inicial. Aquest curs s’ofereixen més de 200.00 places, més de la meitat de les quals estan destinades a la formació professional.

D’entre tota l’oferta disponible, destaca el nou cicle formatiu en gestió administrativa adaptada a l’àmbit jurídic que comptarà amb 120 places. D’una durada de 2.000 hores, inclourà pràctiques en jutjats i òrgans de l’Administració de Justícia de Catalunya o en despatxos professionals. Es tracta d’una opció a tenir en compte perquè aquesta titulació neix amb la intenció de cobrir l’oferta laboral existent. A més, disposar d’aquests estudis serà considerat un mèrit per accedir a la borsa d’interins de l’Administració de justícia.

També tingues en compte d’altres noves titulacions, que tracten d’apropar l’ensenyament a les necessitats del mercat laboral. Així, trobaràs nous estudis relacionats amb les aplicacions web, l’energia solar i els ensenyaments esportius.

D’altra banda, entre el 23 de maig i el 3 de juny s’obrirà la preinscripció pels cicles formatius de grau superior.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Vols dir la teva sobre el futur del passeig Vilanova?

L’Ajuntament de Cubelles ha obert el procés participatiu de la futura reforma del Pg. de Vilanova.  El passeig de Vilanova és l’eix verteb...