Pàgines

dilluns, 23 de maig del 2011

Ara és hora d’escollir!

Quan s’acaben els estudis obligatoris, si no t’agrada estudiar, pots començar a treballar... Però amb la situació de l’actual mercat laboral –i tenint en compte que en el futur es demanarà cada cop més formació especialitzada- el més recomanable seria que pensessis en continuar estudiant, això sí en allò que més t’agradi. Dóna un cop d’ull a tota l’oferta que t’ofereix Ensenyament. Segur que et decideixes.

En acabar els estudis obligatoris, pots optar pel batxillerat, els cicles formatius de grau mitjà o els programes de qualificació professional inicial. Aquest curs s’ofereixen més de 200.00 places, més de la meitat de les quals estan destinades a la formació professional.

D’entre tota l’oferta disponible, destaca el nou cicle formatiu en gestió administrativa adaptada a l’àmbit jurídic que comptarà amb 120 places. D’una durada de 2.000 hores, inclourà pràctiques en jutjats i òrgans de l’Administració de Justícia de Catalunya o en despatxos professionals. Es tracta d’una opció a tenir en compte perquè aquesta titulació neix amb la intenció de cobrir l’oferta laboral existent. A més, disposar d’aquests estudis serà considerat un mèrit per accedir a la borsa d’interins de l’Administració de justícia.

També tingues en compte d’altres noves titulacions, que tracten d’apropar l’ensenyament a les necessitats del mercat laboral. Així, trobaràs nous estudis relacionats amb les aplicacions web, l’energia solar i els ensenyaments esportius.

D’altra banda, entre el 23 de maig i el 3 de juny s’obrirà la preinscripció pels cicles formatius de grau superior.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles