dimarts, 10 de maig de 2011

S'obren les inscripcions dels quaranta camps de treball que es realitzen aquest estiu a Catalunya

La Direcció General de Joventut ha obert avui dimarts a les 9 del matí el termini d’inscripció als camps de treball que s’organitzen aquest estiu a Catalunya. Els joves d’entre 14 i 30 anys poden apuntar-se fins al 15 de juny, bé al web de gencat o bé trucant al 012.

Els camps de treball són activitats organitzades per associacions educatives juvenils catalanes, organismes de joventut de les comunitats autònomes de diversos organismes i associacions internacionals. Consten d’una estada d’uns quinze dies en què es participa desinteressadament en un projecte de diferents tipus: mediambiental, social, de recuperació del patrimoni arquitectònic o d’intercanvi cultural. L’allotjament pot ser en cases de colònies, en tendes de campanya o en instal•lacions habilitades expressament.

En el moment de fer la inscripció s’ha de realitzar el pagament en línia de la quota, que oscil•la entre 72 i 185 euros segons les característiques del projecte.

Anima't! És tota una experiència!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Vols dir la teva sobre el futur del passeig Vilanova?

L’Ajuntament de Cubelles ha obert el procés participatiu de la futura reforma del Pg. de Vilanova.  El passeig de Vilanova és l’eix verteb...