Pàgines

dilluns, 16 de maig del 2011

ÚLTIMS DIES per les preinscripcions als cicles formatius d'Arts Plàstiques i Disseny de l'EMAID

Les sol·licituds es podran presentar fins al 20 de maig.

El centre educatiu municipal ofereix un total de quatre cicles formatiu:

-Cicle Formatiu de Grau Mitjà d'Autoedició
-Cicle Formatiu de Grau Superior de Gràfica Publicitària
-Cicle Formatiu de Grau Superior de Projectes i Direcció d'Obres de Decoració
-Cicle Formatiu de Grau Superior de Disseny de Videojocs i Entorns Virtuals

Les persones interessades a preinscriure's han de presentar la sol·licitud a la secretaria del centre juntament amb tota la documentació requerida. El període de matriculació es durà a terme de l'1 al 7 de juliol.

Durant el mes de juny es duran a terme la resta de preinscripcions a l'oferta formativa que ofereix l'EMAID. En aquest sentit, de l'1 al 8 de juny es realitzaran les preinscripcions a la segona convocatòria per realitzar les proves d'accés als Cicles Formatius d'Arts Plàstiques i Disseny per a l'alumnat que compleixi els requisits.

Pel que fa a l'oferta formativa no reglada que imparteix l'escola, els períodes de preinscripció es duran a terme també durant el mes de juny. En aquest sentit, l'escola municipal imparteix, a banda dels cicles formatius, Talles Especialitzats en Art i Disseny, tant per a nens i nenes com per persones adultes, i un Curs preparatori d'introducció al món de l'art i el disseny per tal d'afrontar amb garanties les proves d'accés als cicles formatius de grau superior.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles