dilluns, 16 de maig de 2011

ÚLTIMS DIES per les preinscripcions als cicles formatius d'Arts Plàstiques i Disseny de l'EMAID

Les sol·licituds es podran presentar fins al 20 de maig.

El centre educatiu municipal ofereix un total de quatre cicles formatiu:

-Cicle Formatiu de Grau Mitjà d'Autoedició
-Cicle Formatiu de Grau Superior de Gràfica Publicitària
-Cicle Formatiu de Grau Superior de Projectes i Direcció d'Obres de Decoració
-Cicle Formatiu de Grau Superior de Disseny de Videojocs i Entorns Virtuals

Les persones interessades a preinscriure's han de presentar la sol·licitud a la secretaria del centre juntament amb tota la documentació requerida. El període de matriculació es durà a terme de l'1 al 7 de juliol.

Durant el mes de juny es duran a terme la resta de preinscripcions a l'oferta formativa que ofereix l'EMAID. En aquest sentit, de l'1 al 8 de juny es realitzaran les preinscripcions a la segona convocatòria per realitzar les proves d'accés als Cicles Formatius d'Arts Plàstiques i Disseny per a l'alumnat que compleixi els requisits.

Pel que fa a l'oferta formativa no reglada que imparteix l'escola, els períodes de preinscripció es duran a terme també durant el mes de juny. En aquest sentit, l'escola municipal imparteix, a banda dels cicles formatius, Talles Especialitzats en Art i Disseny, tant per a nens i nenes com per persones adultes, i un Curs preparatori d'introducció al món de l'art i el disseny per tal d'afrontar amb garanties les proves d'accés als cicles formatius de grau superior.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Vols dir la teva sobre el futur del passeig Vilanova?

L’Ajuntament de Cubelles ha obert el procés participatiu de la futura reforma del Pg. de Vilanova.  El passeig de Vilanova és l’eix verteb...