Pàgines

dijous, 16 de juny del 2011

Malabars amb foc i actuacions de circ durant el recorregut, principals novetats del Cerkabirra de Cubelles

Tot es a punt perquè aquest dissabte 18 de juny comenci la cinquena edició del Cerkabirra organitzat per l’Associació de Joves ‘El Cubell’. Aquesta festa que ha anat creixent amb els anys s’ha convertit sense cap mena de dubte amb una de les més multitudinàries i participatives del municipi, ja que l’any passat va reunir més de 400 persones. L’organització, vist l’èxit obtingut en les anteriors edicions, ha hagut de fer un replantejament de l’acte. D’aquesta manera en aquesta edició durant el recorregut es faran actuacions de circ a càrrec de la companyia ‘Pesic de Circ’, a més d’actuacions de malabars amb foc. Enguany també s’ha ampliat el nombre de xarangues que acompanyen durant el recorregut, passant d’una sola a dues.

L’Associació de Joves ‘El Cubell’, entitat sense ànim de lucre que organitza aquesta activitat, remarca que és una festa per a totes les edats i no nomes cal beure cervesa per participar-hi. Així han volgut enfocar aquesta edició amb la creació de l’spot promocional que deixa clar quina és l’essència del Cerkabirra, una jornada que combina art, cultura i cervesa al carrer.

L’acte començarà a les 17.00 hores amb la concentració a la Plaça de la Vila. A les 18.15 començarà el 4t Concurs de beure cervesa en porró, que en aquesta edició també presenta novetats que es donaran a conèixer el mateix dia. Un cop finalitzat el concurs es podrà veure la primera actuació de la companyia ‘Pesic de Circ’ i a les 19:00 es donarà el tret de sortida al Cerkabirra pels carrers del centre de Cubelles.

El Cerkabirra seguirà la tònica dels anys anteriors. Durant la concentració a la Plaça de la Vila es podran comprar els tiquets al preu d’un euro que desprès es podran bescanviar per cerveses als bars participants al recorregut. Enguany però s’instal·la un punt de venda de tiquets permanent a la Plaça de la Vila durant l’estona que estigui en marxa el recorregut. La diada acabarà amb un concert a la mateixa Plaça de la Vila. Els encarregats de posar la musica seran els vilanovins Raggatuning i els vendrellencs La Vanda que clouran la jornada fins ben entrada la matinada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles