Pàgines

dilluns, 4 de juliol del 2011

+Q ALBERGS!

Amb unes instal·lacions modernes i ben equipades, i amb una clara voluntat de servei, la Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya (XANASCAT) es regeix per una filosofia pròpia que té com a objectiu facilitar la mobilitat i les relacions socials entre els joves catalans. Els albergs són, doncs, un espai físic a partir del qual es poden compartir experiències, conviure, aprendre i descobrir noves sensacions. Amb aquesta idea neix el programa +q albergs 'Rutes i Camins per Catalunya', un projecte que enllaça totes les instal·lacions de la Xanascat a través de 41 rutes a peu o bicicleta.

En aquest web podràs consultar tota la informació que es necessita per realitzar cada un dels itineraris:
- Tota la informació tècnica: descripció del recorregut, mapa, fitxa tècnica, altimetria,enllaços amb altres albergs i la possibilitat de transport alternatiu si s'escau.

Aprofitant les noves tecnologies el web és pioner en la possibilitat de:
- Descarregar-se el tracks pels dispositius GPS
- Visualitzar les rutes sobre la plataforma tridimensional del Google Earth
- Disposar dels roadbooks o fulls de ruta per les rutes en bicicleta, i una descripció pas a pas de les rutes a peu.

Cada ruta disposa d'un espai participatiu on els usuaris podreu fer les vostres recomanacions, preparar concentracions i sortides i compartir amb el altres usuaris nous itineraris.

Informa't a CLICANT AQÚI!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pack Antiavorriment - Activitats d'estiu per a adolescents a Cubelles!

Inscripcions obertes a partir del 12 de juny a les 16 h. fins una setmana abans de l'inici de cada activitat a www.entrapolis.com . Plac...