Pàgines

dijous, 4 d’agost del 2011

BEQUES 2011-12

ATENCIÓ! Ampliat el termini per a les beques no universitàries, fins al 7 d'octubre.

Les beques estan dirigides als estudiants d'ensenyaments postobligatoris: Batxillerat, Formació Professional, Ensenyaments artístics i esportives, Escoles Oficials d'Idiomes i Universitat.

El Ministeri d'Educació ha obert el termini de sol·licitud de beques per al curs 2011-2012 corresponents a tots els estudis posteriors a l'ensenyament obligatori: Batxillerat, Formació Professional, Ensenyaments artístics, Ensenyaments esportius, Estudis d'idiomes, Programes de Qualificació professional Inicial, i estudis universitaris: Grau, Màster, i estudis universitaris de primer i segon cicle. Aquestes beques estan dirigides als estudiants que estudien en la mateixa comunitat autònoma del seu domicili i per a qui canvien de comunitat autònoma per raó dels seus estudis.

Les beques tenen diferents components: per a matrícula, per a material, per a transport, per a residència, per compensar l'absència de salari per la dedicació a l'estudi, per a mobilitat en cas d'estudiar en una comunitat autònoma diferent a la de residència, etc., que s'assignen als estudiants tenint en compte les seves circumstàncies personals, especialment a la seva renda familiar i a la distància entre el seu domicili i el centre en què cursa els seus estudis.

Com a novetat en aquest curs 2011-2012, es crea un nou component per als estudiants universitaris dotats amb una quantia individual de 150 euros que percebran aquells estudiants becaris que obtinguin un millor rendiment acadèmic.

El termini per presentar les sol·licitus acaba el proper 30 de setembre pels estudiants no universitaris i el 14 d'octubre pels estudiants universitaris.

Les sol·licituds es presentaran a través de la seu electrònica del Ministeri d'Educació: https://sede.educacion.gob.es, fins al proper 30 de setembre, en el cas de les beques per a ensenyaments no universitaris, i fins al 14 d'octubre en el cas de les beques per a ensenyaments universitaris.

+ INFO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles