dijous, 18 d’agost de 2011

Les ONG també a Infojobs


El popular cercador de feina per Internet Infojobs obre un espai especialment dedicat a les ofertes d'organitzacions no governamentals. El portal ofereix tant treballs remunerats com voluntaris, així com inscriure una ONG per penjar les seves pròpies ofertes.

El nou canal d'infojobs enfocat al voluntariat neix com un canal independent on poden trobar-se directament totes les ofertes relacionades amb el tercer sector i les ONG inscrites a la pàgina (unes 30 actualment). Com ja succeeix amb altres cercadors de feina especialitzats en les ONG, es divideix entre voluntariat i treball remunerat.

En aquest cas, però, resulta especialment interessant per les ONG, doncs es poden situar com a empresa sol·licitant dins del popular cercador de forma gratuïta.

Quan als candidats que cerquen feina, si ja estan inscrits dins el portal d'infojobs no cal que tornin a intruduir les seves dades, ja que el seu perfil és apte per enviar la seva candidatura dins aquest nou canal.

Cap comentari:

Publica un comentari

Calendari matricula PAU 2020

Del 15 de maig al 15 de juny per: Alumnes de segon de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS) Matrícula lliure (per millo...