Pàgines

divendres, 30 de setembre del 2011

Nou Garraf online! La revista d'info juvenil del Garraf!

Encara no coneixes la revista digital d'informació juvenil que edita el Servei Comarcal de Joventut?

S’acaba de publicar el número de tardor d’El Garraf Online, un revista digital d’informació juvenil que edita el Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal del Garraf, amb la col•laboració dels ajuntaments, l’Oficina Jove Garraf, el Centre per a la normalització lingüística Alt Penedès-Garraf i altres entitats de la comarca.

El tema de portada d’aquesta edició és la 6ena Setmana Garraf per la Pau, que ofereix activitats de foment de la pau als centres educatius de la comarca. En les pàgines interiors d’El Garraf Online s’hi troba informació sobre diverses activitats realitzades als municipis com els concerts “Aclústics” que van tenir lloc l’estiu passat a Vilanova, les “Sortides Joves” de Canyelles o la “3ª Festa Jove de Cubelles”.  També s’anuncia el Festival de Cinema de Sitges, les noves propostes del Punt Jove d’Olivella o la programació d’activitats de l’envelat de Vilanova.  

La revista recull informació sobre horaris dels serveis i equipaments juvenils, dades sobre activitats programades a la comarca, consells per una bona utilització de les xarxes socials i altres propostes d’interès per a joves.

Si vols estar informat del que s'ha fet, es fa i es farà a la teva comarca, no ho dubtis i fés click!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles