Pàgines

divendres, 13 de gener del 2012

No sé que fer aquest cap de setmana...


Si encara no saps que fer aquest cap de setmana, tens algunes opcions:

- Divendres 13 de 21:00 a 22:00 escolta Ràdio Cubelles: Hip Hop Nit, programa fet integrament per joves de Cubelles. Pots entrar a la seva pàgina del facebook i proposar una cançó, inclús diran el nom de qui ha fet la petició!
Facebook Hip hop nit
Programa en directe online

- Festa Major de Sant Pau 2012 a Ribes. El Correbars i la presentació del programa primers actes. Correfoc, balls, Trakasound... El programa i la separata es donaran a conèixer a l'Ermita de Sant Pau, diumenge 15 de gener a les 12 hores.

Aquest dissabte 14 de gener, a partir de les 8 del vespre, el Correbars amb grallers servirà per escalfar els motors de la Festa Major de Sant Pau 2012 de Ribes. Dissabte també s'inaugurarà (a les 6 de la tarda) una exposició sobre els 80 anys de l'escola El Pi que es podrà visitar fins al 29 de febrer al Casal de la Gent Gran.

La resta d'actes se succeiran a partir del dissabte 21 de gener, quan tindrà lloc la lectura del Pregó a la Sala de Plens de la Casa de la Vila i el posterior Correfoc.

Programa d'actes Festa Major de Sant Pau 2012

- Però si el que prefereixes és riure una estona amb XURIGUERA i FAIXEDAS, els dos ex- components de Teatre de Guerrilla arriben dissabte 14 al Casal de Vilafranca del Penedés per presentar el seu nou, divertit i trepidant espectacle, LIVE: Dos còmics en estat pur ens expliquen com ho veuen. Música, improvisació, intimitats, diàlegs punyents, poesia, ironia, passades de rosca… Un divertimento en un format àgil i fresc. Dos pallassos moderns amb ganes de passar-ho bé i compartir bogeria.

Un late show teatral per anar a dormir content, que ja toca.

On? Teatre Casal Rambla Nostra Senyora, 35-37, VILAFRANCA DEL PENEDÈS.

- El diumenge 15 de Gener al pavelló del Poliesportiu de Cubelles el Futbol Sala Cubelles fa la seva presentació oficial del club. Xocolatada per tohom i partits de futbol durant el matí.

-  Però si prefereixes celebrar el Sant Antoni i portar a beneïr els teus animals, Fauna de Cubelles organitza la festa de St. Antoni per beneïr tots els animals. A la porta de l'esglèsia a les 12h del migdia. Es sortegeran regals per tots els assistents. Animeu-vos i porteu les vostres mascotes.

- I si el que vols és anar a correr una estona: 1ª Cursa 10 i 5 km Ciutat de Calafell. Diumenge 15 de gener a les 10:00. El lloc de sortida és al Passeig Marítim.

Organitza: Athletic Events
Visita la web
Recorregut 5 km
Recorregut 10 km
Bases

Bon cap de setmana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles