Pàgines

dimecres, 18 de gener del 2012

Nou període d'inscripció als cursos Parla.cat (Cursos de català on-line)

Dilluns 16 de Gener va començar el període d'inscripció als cursos de català Parla.cat. El termini finalitza el dia 31 de gener de 2012.

L’oferta de cursos a distàcia del Parla.cat per al període de febrer-abril de 2012 és la següent:


Nivell Bàsic, Bàsic 1, Bàsic 2, Bàsic 3, Nivell Elemental, Elemental 1, Elemental 2, Elemental 3, Nivell Intermedi, Intermedi 1, Intermedi 2, Intermedi 3, Nivell de Suficiència, Suficiència 1, Suficiència 2, Suficiència 3.

Abans de formalitzar la matrícula, tingueu en compte què implica l’aprenentatge amb la modalitat amb tutoria.

Consulteu, en aquest sentit, el programa de demostració de l’entorn fent clic a Demo i la informació que teniu més avall.

Per a més informació contacteu amb secretaria.parla.cat@cpnl.cat
---------------------------------------------------------------------------------------------------
La matrícula, per als alumnes que volen accedir a la modalitat amb tutoria, és del 16 al 31 de gener i les places són limitades.

Data d’inici del curs: 6 de febrer
Data final de curs: 30 de d'abril

El començament efectiu del curs amb el tutor o la tutora tindrà lloc el dia 8 de febrer. El dia 6 i 7 de febrer us recomanem que l'aprofiteu per consultar el Manual d’ús, les Preguntes freqüents, el Programa del curs, el Pla de treball i la Guia ràpida del xat de veu per tal que tingueu l’ordinador preparat per utilitzar aquesta eina. L’objectiu és que us familiaritzeu amb l’entorn d’aprenentatge i que actualitzeu, si convé, el programari del vostre ordinador a fi d’evitar problemes d’accés als materials didàctics i altres recursos del Parla.cat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles