divendres, 27 de gener de 2012

PROGRAMA VACANCES EN FAMÍLIA 2012


El Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya obrirà el 30 de gener el període de preinscripcions al programa “Vacances en família”.

El programa ofereix a les famílies amb fills menors de 18 anys, residents a Catalunya, la possibilitat de gaudir d'unes vacances a preus molt avantatjosos en albergs de la Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya (Xanascat), situats en indrets d'alt interès turístic i cultural de Catalunya. El programa té com a objectiu posar en valor el temps que comparteixen els membres de la família en passar junts un temps de lleure, i així intensificar els seus vincles afectius durant aquesta estada.

A la vegada, es pretén potenciar i facilitar el coneixement de Catalunya. D'aquesta manera, s'intensifica encara més l'orientació social al servei de la ciutadania dels albergs gestionats per l'Agència Catalana de la Joventut.

Famílies destinatàries i procés d'inscripció:
El programa amplia per primera vegada les condicions de participació a totes les famílies catalanes amb fills i filles menors d'edat (0 a 17 anys), de manera que tindrà un caràcter universal. Els participants al “Vacances en Família” tindran la possibilitat de passar unes vacances als albergs de la Generalitat en diferents èpoques de l'any i de diferent durada. Els períodes són: Setmana Santa, l'estiu, els ponts de maig, de la Diada, d'octubre, de Tots Sants i de desembre, i els caps de setmana de març del 2012 a febrer del 2013.

Per a més informació descarregueu-vos el programa VACANCES EN FAMÍLIA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Vols dir la teva sobre el futur del passeig Vilanova?

L’Ajuntament de Cubelles ha obert el procés participatiu de la futura reforma del Pg. de Vilanova.  El passeig de Vilanova és l’eix verteb...