Pàgines

divendres, 27 de gener del 2012

PROGRAMA VACANCES EN FAMÍLIA 2012


El Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya obrirà el 30 de gener el període de preinscripcions al programa “Vacances en família”.

El programa ofereix a les famílies amb fills menors de 18 anys, residents a Catalunya, la possibilitat de gaudir d'unes vacances a preus molt avantatjosos en albergs de la Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya (Xanascat), situats en indrets d'alt interès turístic i cultural de Catalunya. El programa té com a objectiu posar en valor el temps que comparteixen els membres de la família en passar junts un temps de lleure, i així intensificar els seus vincles afectius durant aquesta estada.

A la vegada, es pretén potenciar i facilitar el coneixement de Catalunya. D'aquesta manera, s'intensifica encara més l'orientació social al servei de la ciutadania dels albergs gestionats per l'Agència Catalana de la Joventut.

Famílies destinatàries i procés d'inscripció:
El programa amplia per primera vegada les condicions de participació a totes les famílies catalanes amb fills i filles menors d'edat (0 a 17 anys), de manera que tindrà un caràcter universal. Els participants al “Vacances en Família” tindran la possibilitat de passar unes vacances als albergs de la Generalitat en diferents èpoques de l'any i de diferent durada. Els períodes són: Setmana Santa, l'estiu, els ponts de maig, de la Diada, d'octubre, de Tots Sants i de desembre, i els caps de setmana de març del 2012 a febrer del 2013.

Per a més informació descarregueu-vos el programa VACANCES EN FAMÍLIA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller de foto amb el mòbil a Cubelles