dilluns, 23 de gener de 2012

Recollida de mòbils i material electrònic a l'IES Lluch i Rafecas el dimecres 1 de febrer

L'Institut Francesc Xavier Lluch i Rafecas acollirà el dimecres 1 de febrer una activitat promoguda des de l'Agenda 21, consistent en la recollida de mòbils i altres materials electrònics.

La recollida es fa gràcies a la participació dels delegats ambientals, alumnes i professors de l'institut vilanoví, i té com a objectiu recollir el màxim de mòbils possibles, per tal d'enviar-los al Institut Jane Goodall i participar així en la seva campanya "Mobilitza't per la Selva".

La campanya proposa allargar la vida útil dels nostres mòbils, i a la vegada, ofereix a la ciutadania una forma fàcil i gratuïta d'aportar mòbils en desús, i alhora evitar la sobreexplotació del coltan, un valuós mineral que s'utilitza en la fabricació de mòbils. La seva extracció comporta l'ús de ma d'obra semi - esclavitzada i la destrucció dels hàbitats d'espècies com els ximpanzés i els goril·les.

La iniciativa, a més de perseguir fins medi ambientals i proteccionistes, permet també als participants la possibilitat de poder apadrinar, durant un any, algun dels ximpanzés que viuen als centres que la primatòloga i conservacionista anglesa té al Congo.

La recollida de mòbils i material electrònic es farà a les 11 del matí, aprofitant l'hora del pati, i es complementarà amb una xocolatada per a tots els assistents.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PROGRAMA XIII FESTA JOVE