Pàgines

dimarts, 13 de març del 2012

Beques MEC 2012 per estudiar idiomes a l'estiu

Del 13 de març al 7 d'abril, es podran sol·licitar beques i ajudes per a diversos cursos de formació i perfeccionament de francès, alemany i anglès.


El Ministeri convoca cada any beques per practicar i perfeccionar idiomes per a estudiants dels diversos nivells educatius. Del 13 de març al 7 d'abril, es podran sol·licitar beques i ajudes per a diversos cursos de formació i perfeccionament de francès, alemany i anglès. Per accedir a aquestes beques cal tenir la condició de becari durant el curs 2011-2012.


- Convocatòria d'ajudes per a un curs intensiu d'immersió lingüística en anglès, a Espanya, durant el mes de juliol, en règim de concurrència competitiva.


- Convocatòria d'ajudes per a cursos de llengua francesa a França durant el mes de juliol en règim de concurrència competitiva.

- Beques per a cursos de llengua anglesa, alemanya o francesa a l'estranger durant l'estiu, destinades a alumnat d'Ensenyaments Artístics Superiors i de Grau Superior de FP, d'Arts Plàstiques i Disseny i d'Ensenyaments Esportius. Convocatòria 2012

- Beques per a cursos de llengua anglesa, alemanya o francesa a l'estranger durant l'estiu dirigit a alumnat d'estudis universitaris. Convocatòria 2012.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles