dimarts, 13 de març de 2012

Beques MEC 2012 per estudiar idiomes a l'estiu

Del 13 de març al 7 d'abril, es podran sol·licitar beques i ajudes per a diversos cursos de formació i perfeccionament de francès, alemany i anglès.


El Ministeri convoca cada any beques per practicar i perfeccionar idiomes per a estudiants dels diversos nivells educatius. Del 13 de març al 7 d'abril, es podran sol·licitar beques i ajudes per a diversos cursos de formació i perfeccionament de francès, alemany i anglès. Per accedir a aquestes beques cal tenir la condició de becari durant el curs 2011-2012.


- Convocatòria d'ajudes per a un curs intensiu d'immersió lingüística en anglès, a Espanya, durant el mes de juliol, en règim de concurrència competitiva.


- Convocatòria d'ajudes per a cursos de llengua francesa a França durant el mes de juliol en règim de concurrència competitiva.

- Beques per a cursos de llengua anglesa, alemanya o francesa a l'estranger durant l'estiu, destinades a alumnat d'Ensenyaments Artístics Superiors i de Grau Superior de FP, d'Arts Plàstiques i Disseny i d'Ensenyaments Esportius. Convocatòria 2012

- Beques per a cursos de llengua anglesa, alemanya o francesa a l'estranger durant l'estiu dirigit a alumnat d'estudis universitaris. Convocatòria 2012.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Vols dir la teva sobre el futur del passeig Vilanova?

L’Ajuntament de Cubelles ha obert el procés participatiu de la futura reforma del Pg. de Vilanova.  El passeig de Vilanova és l’eix verteb...