Pàgines

dimarts, 6 de març del 2012

DIJOUS 8 DE MARÇ - DIA DE LA DONA


Un any més les associacions de Cubelles organitzen activitats pel Dia de la Dona.

Aquí us en deixem unes quantes per apuntar a l'agenda:

DIJOUS 8 de MARÇ:
 A les 12h., a la plaça de la Vila, tindrà lloc l’acte de lectura del manifest oficial a càrrec de l'Ajuntament de Cubelles.

- Taller "Foment de relacions igualitàries entre noies i nois adolescents". A l'Institut Cubelles en col·laboració amb la Regidoria de Joventut (Ajuntament de Cubelles). Organitza: Por derecho propio - Mézclate conmigo.

- Barreja't amb mi "Dones de Cubelles: com teixim la nostra xarxa associativa?" Programa especial amb convidades - Ràdio Cubelles 107.5 FM. A les 19h en directe. Organitza: Por derecho propio - Mézclate conmigo.

DIVENDRES 9 de MARÇ:
- A les 21h Sopar de sòcies i amigues al Restaurant La Font de Cubelles. Reserves amb antelació. Organitza: Dones la Fita de Cubelles.

DISSABTE 10 de MARÇ:
- 19h. Atorgament de la novena agulla de la Fita. Sala de la Rectoria. Organitza: Dones la Fita de Cubelles.

DIUMENGE 11 de MARÇ:
- Lectura del manifest unitari. A la fita del terme. Organitza: Dones la Fita de Cubelles.

DIJOUS 15 de MARÇ:
- Xerrada-debat "L'economia amb mirada de dona". Ponent Cristina Carrasco Bengoa, professora d'economia de la Universitat de BCN. Al Centre Social de Cubelles amb copa de cava i música en viu. Organitza: Por derecho propio - Mézclate conmigo.

DISSABTE 17 de MARÇ:
- 18.30 III Concurs de Poesia Dolors Thomas. Sala de la Rectoria. Organitza: Dones la Fita de Cubelles.

L'Ajuntament de Cubelles també commemora aquesta data, l'acte central de la celebració serà la inauguració de la recentment batejada plaça de la Fita. Per més informació dels actes organitzats per l'Ajuntament: http://www.cubelles.cat/content/view/4098/75/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles