Pàgines

dilluns, 2 d’abril del 2012

Oberta la convocatòria de subvencions de la Direcció General de Joventut

Subvencions per activitats de les associacions juvenils o de les entitats sense finalitat de lucre que facin serveis a la joventut.

El Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, mitjançant la Direcció General de Joventut, convoca anualment aquestes subvencions. L'objecte d'aquestes subvencions és la promoció de l'associacionisme juvenil, mitjançant el suport als projectes d'activitats de les associacions juvenils o de les entitats sense finalitat de lucre que facin serveis a la joventut.


Poden demanar les subvencions les associacions juvenils, els Consell Locals de Joventut, les seccions juvenils d'associacions i les entitats sense finalitat de lucre inscrites al Cens d'entitats juvenils de la Direcció General de Joventut. Les entitats que vulguin sol•licitar una subvenció hauran d'haver presentat la sol·licitud d'inscripció i tenir actualitzada tota la documentació vinculada al Cens el dia abans de la data de publicació de la convocatòria d'aquestes subvencions.


El període per demanar aquesta subvenció comença el 24 de març de 2012 i finalitza el 12 d'abril de 2012.


+info


 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles