Pàgines

dilluns, 14 de maig del 2012

XXIV FESTA DE LA BICICLETA - 27 DE MAIG


El proper 27 de maig tindrà lloc la XXIV FESTA DE LA BICICLETA, pedalada popular, gratuïta i   no competitiva que es disputa pels carrers de Cubelles, organitzada per la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Cubelles.

Amb l'arribada de l’estiu, una de les festes populars més esperades pels ciutadans i ciutadanes de Cubelles és la Festa de la Bicicleta, una proposta divertida, oberta a tothom, que proposa una passejada amable i tranquil·la pels carrers de Cubelles.

La XXIV FESTA DE LA BICICLETA introduirà aquest any un component solidari, cada participant podrà realitzar una aportació voluntària d’un euro que anirà destinada íntegrament a La Marató de la pobresa de TV3, aquest any dedicada a recaptar fons i ajudar les entitats que treballen per combatre el risc d'exclusió social.

El recorregut d’aquesta nova edició pretén aconseguir, precisament això, que persones de totes les edats gaudeixin d’un agradable passeig amb bicicleta, pels carrers del municipi, d’una manera cívica i responsable, respectant tots aquells que participen de la festa, així com la resta de ciutadans que decideixen gaudir de l’espectacle que suposa veure a cents de persones “rodant” sobre l’asfalt de Cubelles.

La festa finalitzarà amb activitats pels infants (circuits d’habilitat amb bicicletes i karts ecològics), premis a les diferents categories i el sorteig de dues bicicletes, material esportiu i altres obsequis que disposarà l’Organització.

Si t'hi vols apuntar...


REGLAMENT (s'ha de llegir!!!)

INSCRIPCIONS

RECORREGUT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles