Pàgines

dijous, 28 de juny del 2012

1r TORNEIG TAMBEACH CUBELLES


El col·lectiu Tamborí Penedès-Garraf organitza el 1er Torneig de Tambeach a Cubelles el proper 22 de juliol.

El Torneig acollirà dues categories, Dobles Femení i Dobles Masculí, amb un total de 16 parelles per cada categoria. El torneig començarà a les 9 del matí i acabarà a les 7 de la tarda amb l'entrega de premis.

El període d'inscripcions començarà el 25 de juny i acabarà el 10 de juliol. El preu d'inscripció és de 10€ per parella. Per fer la preinscripció s'ha d'enviar un correu electrònic a l'adreça ctvilafranca@gmail.com  amb el nom i cognoms dels dos jugadors, juntament amb una adreça electrònica i telèfon de contacte.

Un cop enviat aquest primer correu electrònic es confirmarà la inscripció i s'indicarà el número de compte on s'ha de realitzar el pagament, dins d'un termini determinat. En cas d'incomplir el termini de pagament la plaça passarà a la primera parella que no hagi pogut entrar per falta de places.

Des de l'organització i amb la voluntat de que puguin participar parelles de tots els indrets, s'han reservat una plaça masculina i una femenina per cada club de tamborí de Catalunya. Així doncs, queden reservades 6 places masculines (CE INEF, BTC, Farola CT, CET Maresme, Estrella TC i CT Vilafranca) i 5 de femenines (CE INEF, Farola CT, CET Maresme, Estrella TC i CT Vilafranca). Cada club haurà de fer l'inscripció dels seus equips realitzant el mateix procediment abans explicat.

La organització és conscient que hi ha poques places i molta gent que vol jugar. Aquest any estan limitats pels recursos i volem organitzar un primer torneig on us ho passeu bé tant jugant com desenvolupant l'activitat. De cara l'any que ve i amb més experiència segur que es podran fer més coses i amb més particiació.

Col·labora: Ajuntament de Cubelles, l'entitat el Cubell, el "xiringuito" Starfish, i la Federació Catalana de Tamborí.

Organitza: Col·lectiu Tamborí Penedès-Garraf.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller de foto amb el mòbil a Cubelles