dijous, 28 de juny de 2012

1r TORNEIG TAMBEACH CUBELLES


El col·lectiu Tamborí Penedès-Garraf organitza el 1er Torneig de Tambeach a Cubelles el proper 22 de juliol.

El Torneig acollirà dues categories, Dobles Femení i Dobles Masculí, amb un total de 16 parelles per cada categoria. El torneig començarà a les 9 del matí i acabarà a les 7 de la tarda amb l'entrega de premis.

El període d'inscripcions començarà el 25 de juny i acabarà el 10 de juliol. El preu d'inscripció és de 10€ per parella. Per fer la preinscripció s'ha d'enviar un correu electrònic a l'adreça ctvilafranca@gmail.com  amb el nom i cognoms dels dos jugadors, juntament amb una adreça electrònica i telèfon de contacte.

Un cop enviat aquest primer correu electrònic es confirmarà la inscripció i s'indicarà el número de compte on s'ha de realitzar el pagament, dins d'un termini determinat. En cas d'incomplir el termini de pagament la plaça passarà a la primera parella que no hagi pogut entrar per falta de places.

Des de l'organització i amb la voluntat de que puguin participar parelles de tots els indrets, s'han reservat una plaça masculina i una femenina per cada club de tamborí de Catalunya. Així doncs, queden reservades 6 places masculines (CE INEF, BTC, Farola CT, CET Maresme, Estrella TC i CT Vilafranca) i 5 de femenines (CE INEF, Farola CT, CET Maresme, Estrella TC i CT Vilafranca). Cada club haurà de fer l'inscripció dels seus equips realitzant el mateix procediment abans explicat.

La organització és conscient que hi ha poques places i molta gent que vol jugar. Aquest any estan limitats pels recursos i volem organitzar un primer torneig on us ho passeu bé tant jugant com desenvolupant l'activitat. De cara l'any que ve i amb més experiència segur que es podran fer més coses i amb més particiació.

Col·labora: Ajuntament de Cubelles, l'entitat el Cubell, el "xiringuito" Starfish, i la Federació Catalana de Tamborí.

Organitza: Col·lectiu Tamborí Penedès-Garraf.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Vols dir la teva sobre el futur del passeig Vilanova?

L’Ajuntament de Cubelles ha obert el procés participatiu de la futura reforma del Pg. de Vilanova.  El passeig de Vilanova és l’eix verteb...