dimarts, 5 de juny de 2012

AQUEST ESTIU NO T'AVORREIXIS - PACK ANTIAVORRIMENT


El Pack Antiavorriment consta de vàries activitats durant el mes de juliol. Manualitats, cuina, sortides d’aventura, esport i a la platja! 

Si estàs molt i molt avorrit/da pots apuntar-te a totes! Si només ho estàs una mica, fes una tria de les que més t’agradin! Descobreix quin és el teu nivell d’avorriment i fica-hi solució! Clica damunt del cartell per veure'l en gran!!!*Què són els sockys? Ninots mitjó! Creus que els mitjons només s'utilitzen pels peus? En aquest curs veuràs els mitjons transformar-se amb graciosos monstruets i ninotets! Els tallaràs, els cosiràs i els hi posaràs ulls i orelles i poc a poc el teu socky anirà agafant forma! Veuràs com després d'aquest taller t'enamoraràs del teu socky!

*I el taller de botons? No només serveixen per cordar una jaqueta, els botons de la iaia, els vells, els retro,... els reciclerem i els utilitzarem per fer una bonica joia!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Vols dir la teva sobre el futur del passeig Vilanova?

L’Ajuntament de Cubelles ha obert el procés participatiu de la futura reforma del Pg. de Vilanova.  El passeig de Vilanova és l’eix verteb...