Pàgines

dijous, 21 de juny de 2012

ENSENYAMENT PREMIA ELS MILLORS TREBALLS DE RECERCA DEL MUNICIPI

Laura Guerra en categoria d’humanitats i Joaquim Ferreira en el camp tecnològic, van ser els guardonatsEl treball de recerca sobre l'Energia nuclear i fotovoltaica i la investigació sobre influència de la música en els nens des del seu aprenentatge, han estat els primers treballs de recerca de batxillerat premiats a Cubelles.


Joaquim Ferreira ha estat l'autor del treball sobre l'energia nuclear i fotovoltaica, el més ben valorat en la categoria científico-tècnica. Laura Guerra ha estudiat la influència de la música en els nens des del seu aprenentatge, que li ha suposat el reconeixement de primer premi en el camp humanístic i de les ciències socials.

Els dos estudiants s'han endut un tablet després que un jurat per a cada categoria hagi escollit els seus treballs com els millors que han realitzat els estudiants de batxillerat de l'Institut Cubelles. També van rebre menció quatre treballs més, dos de cada categoria. Sandra Céspedes (Creació i traspàs d’un programa a un dispositiu Android) i Marta Pérez (Les dietes) en categoría científico tècnica; i Andreu Casas (Los gustos musicales) i Goretti Ivern (Transtorn de dèficit d’atenció hiperactivitat TDH) en el camp humanístic.


D'aquesta manera, l'Ajuntament, a través de la regidoria d’Ensenyament, i l'institut de la vila volen incentivar el camp de la recerca entre els estudiants més joves que ja han decidit cursar estudis universitaris. La regidoria d’Ensenyament pretén que aquesta iniciativa tingui continuïtat, per ara, amb els estudiants de l'Institut Cubelles i en un futur també amb els estudiants de batxillerat que pugui tenir l'Institut Les Vinyes.


L’acte va finalitzar amb un reconeixement i comiat de la tasca del director de l’Institut Cubelles els darrers quatre anys, Rafael Lemus, que va rebre un obsequi de mans de l’Alcaldessa, Mònica Miquel i el regidor d’Ensenyament, Xavier Baraza.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada