Pàgines

dijous, 19 de juliol del 2012

S'AMPLIA L'OFERTA DE CURSOS DEL PLA DE TRANSICIÓ AL TREBALL (PTT's) A l'IMET

Els nous cursos s'adrecen a joves d'entre 16 i 21 anys en situació d'atur i que no disposen del títol de Graduat en ESO.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú a través de l'IMET ha aconseguit que la Generalitat ampliï l'oferta de Plans de Transició al Treball (PTT's) que hi ha a la ciutat, dels dos existents actualment i ubicats a l'EMAID a quatre, a partir del curs vinent.

Els nous cursos que s'oferiran a partir de setembre són:

*Auxiliar de muntatge i manteniment d'equips informàtics, compartit amb l'institut Joaquim Mir, ja que en aquest centre s'imparteix el Cicle Formatiu de Grau Mig de Microsistemes i xarxes i el Cicle Formatiu de Grau Mig d'administració de sistemes informàtics i xarxes.

*Auxiliar en operacions de muntatge d'instal·lacions elèctriques, d'aigua i gas que es a realitzarà en la seva totalitat ( mòduls A i B) a l'IMET però que té un important lligam amb el cicle formatiu que es duu a terme a l'Institut LLuch i Rafecas, que compta amb el Cicle Formatiu de Grau Mig d'Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques.

Els joves d'entre 16 i 21 anys que es trobin en situació d'atur i no disposin del títol de graduat en ESO poden informar-se sobre aquesta nova oferta formativa a l'INFOIMET, fins al 31 de juliol. La preinscripció es realitzarà a partir del 27 d'agost.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles