dijous, 19 de juliol de 2012

S'AMPLIA L'OFERTA DE CURSOS DEL PLA DE TRANSICIÓ AL TREBALL (PTT's) A l'IMET

Els nous cursos s'adrecen a joves d'entre 16 i 21 anys en situació d'atur i que no disposen del títol de Graduat en ESO.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú a través de l'IMET ha aconseguit que la Generalitat ampliï l'oferta de Plans de Transició al Treball (PTT's) que hi ha a la ciutat, dels dos existents actualment i ubicats a l'EMAID a quatre, a partir del curs vinent.

Els nous cursos que s'oferiran a partir de setembre són:

*Auxiliar de muntatge i manteniment d'equips informàtics, compartit amb l'institut Joaquim Mir, ja que en aquest centre s'imparteix el Cicle Formatiu de Grau Mig de Microsistemes i xarxes i el Cicle Formatiu de Grau Mig d'administració de sistemes informàtics i xarxes.

*Auxiliar en operacions de muntatge d'instal·lacions elèctriques, d'aigua i gas que es a realitzarà en la seva totalitat ( mòduls A i B) a l'IMET però que té un important lligam amb el cicle formatiu que es duu a terme a l'Institut LLuch i Rafecas, que compta amb el Cicle Formatiu de Grau Mig d'Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques.

Els joves d'entre 16 i 21 anys que es trobin en situació d'atur i no disposin del títol de graduat en ESO poden informar-se sobre aquesta nova oferta formativa a l'INFOIMET, fins al 31 de juliol. La preinscripció es realitzarà a partir del 27 d'agost.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Vols dir la teva sobre el futur del passeig Vilanova?

L’Ajuntament de Cubelles ha obert el procés participatiu de la futura reforma del Pg. de Vilanova.  El passeig de Vilanova és l’eix verteb...