Pàgines

dijous, 23 d’agost del 2012

BEQUES I AJUDES PER ESTUDIS UNIVERISTARIS i NO UNIVERSITARIS


BEQUES PER ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS 2012-2013

Fins al 15 d'octubre es poden sol·licitar les beques general i de mobilitat del Ministeri d'Educació, Cultura i Esports.

Ja està oberta la convocatòria de beques per a ensenyaments universitaris, enguany però la convocatòria comporta diverses novetats que fan referència sobretot als requisits acadèmics, que s'han fet més restrictius que abans.


La sol·licitud es fa per Internet a la web del Ministeri.

Termini obert fins el proper 15 d'octubre.
 
AJUTS UNIVERSITARIS CATALUNYA CAIXA Curs 2012-2013


A través d'aquest programa, es vol ajudar els estudiants que inicien els seus estudis universitaris, premiant el seu rendiment acadèmic, i donant suport als seus projectes de formació.   Per optar a aquests ajuts cal complir aquests requisits:

- Accedir per primera vegada al primer curs d'uns estudis universitaris de grau el curs acadèmic 2012-2013.

- Haver cursat els estudis de Batxillerat, en qualsevol de les seves especialitats.

- Cursar els estudis universitaris en centres integrats o adscrits a una universitat catalana: Universitat de Barcelona, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Politècnica de Catalunya, Universitat Pompeu Fabra, Universitat de Girona, Universitat de Lleida, Universitat Rovira i Virgili, Universitat Oberta de Catalunya, Universitat Ramon Llull, Universitat de Vic, Universitat Internacional de Catalunya, Universitat Abat Oliba CEU. També queden reconeguts aquells estudis artístics amb equiparació de Grau Universitari que estiguin inclosos en l'Espai Europeu d'Educació Superior i que s'imparteixen en centres reconeguts per la Generalitat de Catalunya.


- Matricular-se d'un curs complet durant el curs acadèmic 2012-2013 (aproximadament 60 crèdits).

- Residir a Catalunya.

- Formalitzar l'imprès de sol·licitud, disponible al web de la Fundació CatalunyaCaixa.

- Tenir menys de 25 anys en la data de presentació de la sol·licitud.

- Ésser clients de CatalunyaCaixa.

Per a l'adjudicació dels ajuts es tindrà en compte, únicament, el rendiment acadèmic dels sol·licitants, considerant la seva nota d'accés de la fase general de les proves d'accés a la universitat.

Bases


BEQUES PER A ENSENYAMENTS NO UNIVERSITARIS 2012-2013

Termini obert fins a l'1 d'octubre, per sol·licitar les beques genaral i de mobilitat del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport.


Aquestes beques són per a ensenyaments postobilgatoris no universitaris: batxillerat, cicles formatius, ensenyaments artístics, ensenyaments esportius, PQPI, escoles oficials d'idiomes, curs de preparció a cicles formatius en centres autoritzats pel Departament.


Enguany la convocatòria presenta algunes novetats que cal tenir en compte, sobretot en l'àmbit dels requisits acadèmics.

La sol·licitud es fa per Internet a la Web del Ministeri.


El termini és obert fins el proper 1 d'octubre.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles