Pàgines

dilluns, 13 d’agost del 2012

La Festa Major de Cubelles... continúa!

Dilluns 13 d'agost

A partir de les 7 de la tarda, a l’espai natural del Riu Foix, Tallers de circ La Berta: equilibris, plats xinesos, hulahops, rulos, xanques, bola d’equilibris, circuits, cable, mini-bicicletes... un gran taller d’iniciació al circ!.

Del 13 al 19 d'agost

A les pistes del Poliesportiu municipal, (cada dia a partir de les 9:00 hores) XII Open Vila de Cubelles. Competició inclosa dins el Circuit Juvenil d'Estiu de la Federació Catalana de Tennis. Prova puntuable pel rànking nacional Categories benjamí, aleví, infantil, cadet i junior (masculí i femení) Inscripcions a ctcubelles@ctcubelles.com

Dimarts, 14 d’agost

A les 12 del migdia, a la Pl. del Castell, llançament dels dotze morterets de Festa Major.

A les 7 de la tarda, a la Pl. de la Vila, Pregó de Festa Major a càrrec del cubellenc Pep Callau.

Tot seguit, Cercavila Popular, recorregut: pl. de la Vila, c. Major, c. Víctor Balaguer, c. Joan Roig i Piera, pg. Narcís Bardají, c. Àngel Guimerà, pl. de la Font, c. Sant Antoni, pl. Jaume Marsé, pg. Vilanova, c. Gallifa i pl. del Mercat.

En arribar a la Pl. del Mercat, Ballada conjunta de tots els balls de l’ABPC.

A les 11 de la nit, al Pg. Marítim, Castell de Focs d’Artifici. Tot seguit, al pg. Marítim, Cercavila Nocturna de balls populars i el grup de batucada Els Novells, amb la col·laboració de GIRC.

A 2/4 d’1 de la nit, a la Pl. del Mar, Ball de l’Empalmada amb “La Banda del Drac” i “La Banda del Coche Rojo”.

Dimecres, 15 d’agost



A les 8 del matí pels carrers de Cubelles, Matinades de l’Agrupació de Balls Populars.

Regata Grues SANT JORDI per parelles per a les classes Patí de Vela Sènior i Patí de Vela Júnior. Organitza Club Marítim

A 3/4 d’11 del matí a l’església Santa Maria de Cubelles, Entrada d’Ofici i Missa Solemne. Amb motiu dels 25 anys del Gegantó Charlie Rivel, els geganters de l’ABPC faran l’ofrena a la Verge dels productes dels pagesos de Cubelles.

Aproximadament a 2/4 d’1, Sortida d’Ofici. Cercavila pel c. Narcís Bardají, c. Joan Roig i Piera, c. Víctor Balaguer i c. Major fins a la pl. de la Vila amb l’exhibició de balls de l’ABPC.

A 2/4 de 7 de la tarda, al camp municipal de futbol Josep Pons i Ventura, triangular de Festa Major entre el U.D. Torredembarra i el Club de Futbol Cubelles.

A 2/4 de 8 de la tarda, a la pl. del Mercat, Concert de Festa Major amb l’Orquestra La Chatta. Servei de bar.

A partir de les 9 del vespre, a la pl. del Centre Social, Sopar a la fresca, organitzat per l’entitat juvenil El Cubell. Cadascú s’ha de portar el menjar i el beure, només hi haurà taules i cadires, i a continuació música amb DJ’S d’El Cubell.

A les 12 de la nit, a la pl. del Mercat Ball de Festa Major amenitzat per l’Orquestra La Chatta. Servei de bar. No és permesa l’entrada de begudes dins del recinte.

Dijous, 16 d’agost

A partir de les 7 de la tarda, a la Pl. del Mar, animació infantil amb l’espectacle “Pugeu al Veler” a càrrec de Vatua l’Olla.

A les 10 del vespre, al Pg. Marítim davant l’Oficina de Turisme, sardanes amb la Cobla Ciutat de Cornellà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller de foto amb el mòbil a Cubelles