Pàgines

dimarts, 9 d’octubre del 2012

PREMIS CUBELLES PARTICIPA 2012!! VOTA!!

Vota a la 1ª Edició del Premis Cubelles participa!

Uns premis en els que hem de participar tots els cubellencs i cubellenques. Animeu-vos!

D'una manera senzilla i dinàmica podreu participar en aquests premis que són el reconeixement a la tasca feta per persones físiques, jurídiques, entitats, associacions o col·lectius que al llarg de l'any han destacat per la seva tasca, ajudant a donar ressò al municipi de Cubelles.

Ara és el moment de la votació a través de la xarxa, tothom pot votar!! Visiteu la pàgina web dels premis i voteu als candidats de les diferents candidatures. Podreu votar fins el 31 d'octubre de 2012!

Participa, vota!! http://www.cubellesparticipa.com/category/candidatura/

El jurat que escollirà les iniciatives guanyadores dels Premis C! Participa estarà format per persones relacionades amb les diferents categories i, a més, es comptarà amb la presència dels coneguts Antoni Miquel Lesli -vocalsta dels Sirex- i Òscar Dalmau - presentador d'El Gran Dictat (tv3) i La competència a RAC 1-.

Aquests premis es lliuraran el dia 17 de novembre de 2012 al recinte municipal de la Sala Sociocultural situada al carrer Nou, 62 de la vila de Cubelles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Mostra de Música Local a Cubelles

🎤 Tens un grup de #musica? Vols formar part del cartell de #FestaMajor? Apunta’t a la Mostra de Música Local! 🎸 Els grups de música cubell...