Pàgines

dijous, 22 de novembre del 2012

VOLS POSAR UNA PARADA A LA 4a FIRA DE NADAL O AL PARC DE NADAL???


Aquest any es torna a celebrar  la Fira de Nadal, una mostra de productes nadalencs que tindrà lloc el proper 15 de desembre de 10 a 20h als carrers del nucli antic. La finalitat de la Fira de Nadal és fomentar el comerç i que els paradistes puguin posar a la venda articles relacionats amb el Nadal com les garlandes, figures de pessebre, arbres de Nadal així com productes d’artesania i productes d’alimentació nadalencs.

Com a novetat, aquest any també hi ha l'opció de posar parada al Parc de Nadal, que es celebra del 27 al 29 de desembre per la tarda al poliesportiu municipal. En aquesta fira, artesans i/o associacions podran posar a la venta les seves creacions (roba, bijuteria, decoració...) sempre que es tracti de productes artesans i no de compra-venda.

Si estàs interessat/da en posar una paradeta en qualsevol dels dos esdeveniments, la 4a Fira de Nadal o la fira del Parc de Nadal, consulta les BASES per participar.

Tots els paradistes interessats en participar-hi hauran de registrar una instància sol·licitant-ho abans del 12 de desembre a l’OPIC. Per més informació de la Fira de Nadal cal adreçar-se a l'Oficina Municipal de Turisme de la plaça del Castell, 1 o bé trucar al 93 895 25 00.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles