Pàgines

dijous, 10 de gener del 2013

S'AMPLIA EL TERMINI PER PRESENTAR PROJECTES SOBRE TRANSFORMACIÓ SOCIAL A CATALUNYA PER A LA TROBADA EUROMEDITERRÀNIA DE JOVENTUT

Nou termini: 21 de gener! La convocatòria cerca 10 persones joves catalanes que, junt amb d’altres 24 procedents dels països de tot l’espai mediterrani, posaran en comú a Barcelona iniciatives de transformació social durant el mes de març de 2013.


El Departament de Benestar Social i Família ha obert el termini d’inscripció per participar a la Trobada Euromediterrània de Joventut que s’organitzarà l’any vinent a Barcelona de l’11 al 15 de març. Aquesta trobada és un espai d’encontre entre joves de diferents països de la zona euromediterrània, que tenen un interès comú: conèixer els problemes i necessitats dels i les joves d’aquesta regió.

El procés d’inscripció té com a objectiu seleccionar 10 joves catalans/es que, junt amb 24 participants més provinents de la resta de països d’aquesta àrea, presentin projectes que promoguin la transformació social vinculats a tot tipus d’àmbits. Per a participar-hi cal tenir entre 25 i 35 anys, un coneixement alt d’anglès (es valorarà també el coneixement de l’idioma francès) i liderar o participar activament en el projecte que es presenta. El termini de presentació de candidatures és el 21 de gener de 2013.

Les persones interessades hauran de complimentar el formulari d’inscripció de la candidatura adequadament i documentar gràficament el projecte pel qual es vol participar a la trobada. Es valoraran els projectes innovadors, que tinguin un impacte tangible en la transformació d’alguna problemàtica o necessitat concreta i en el que els i les joves tinguin un paper protagonista.

Les persones seleccionades es comprometen a estar tots els dies de la trobada participant activament de totes les activitats i allotjant-se a l’alberg a on es farà la trobada. Qualsevol absència haurà d’estar degudament justificada.

La Trobada Euromediterrània de Joventut 2013 inclourà també formacions pràctiques en emprenedoria social, educació en drets humans i cultura de pau i tècniques de transformació social creatives a través de la participació, l’art i les noves tecnologies.

Més informació:
Català
Formulari inscripció

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller de foto amb el mòbil a Cubelles