Pàgines

dijous, 28 de febrer del 2013

Avui comencen les preinscripcions de ‘L’estiu és teu!’ per a estades d’infants i joves de 5 a 17 anys


S’ofereixen 10.236 places d’aquest programa d'activitats que tenen lloc a la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya.

El Departament de Benestar Social i Família obre avui a les 12 del migdia les preinscripcions de ‘L’estiu és teu!’, a través del web www.xanascat.cat/estiuesteu i del telèfon d’atenció ciutadana 012. El període de preinscripció estarà obert fins el 19 de març.

El programa ofereix experiències de fins a dues setmanes a infants i joves de 5 a 17 anys, a través de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (Xanascat). Les modalitats d’estades que es poden escollir són: música (29 estils i 27 instruments a triar), idiomes (anglès, francès o alemany), esportives (futbol, bàsquet i handbol), multiesportives (19 modalitats), combinat d’anglès i multiesportives, combinat d’anglès i astronomia, enginy, circ, teatre, veu, cinema, creatives i natura.

Com a principal novetat, ‘L’estiu és teu!’ presenta aquest 2013 dues noves disciplines: d’una banda, estada de natura per a participants de 8 a 12 anys i, de l’altra, estada combinada d’anglès i astronomia per a menors de 8 a 16 anys.

Pel que fa al cost de les estades, les famílies nombroses, monoparentals i les acollidores que obtinguin plaça pels seus fills i filles gaudiran d’una reducció del 10% en el preu de les estades. L’any passat es van beneficiar de les reduccions a famílies nombroses i monoparentals un total de 1.860 nois i noies, el 22% del total de participants.

+informació i inscripcions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles