dijous, 28 de febrer de 2013

Avui comencen les preinscripcions de ‘L’estiu és teu!’ per a estades d’infants i joves de 5 a 17 anys


S’ofereixen 10.236 places d’aquest programa d'activitats que tenen lloc a la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya.

El Departament de Benestar Social i Família obre avui a les 12 del migdia les preinscripcions de ‘L’estiu és teu!’, a través del web www.xanascat.cat/estiuesteu i del telèfon d’atenció ciutadana 012. El període de preinscripció estarà obert fins el 19 de març.

El programa ofereix experiències de fins a dues setmanes a infants i joves de 5 a 17 anys, a través de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (Xanascat). Les modalitats d’estades que es poden escollir són: música (29 estils i 27 instruments a triar), idiomes (anglès, francès o alemany), esportives (futbol, bàsquet i handbol), multiesportives (19 modalitats), combinat d’anglès i multiesportives, combinat d’anglès i astronomia, enginy, circ, teatre, veu, cinema, creatives i natura.

Com a principal novetat, ‘L’estiu és teu!’ presenta aquest 2013 dues noves disciplines: d’una banda, estada de natura per a participants de 8 a 12 anys i, de l’altra, estada combinada d’anglès i astronomia per a menors de 8 a 16 anys.

Pel que fa al cost de les estades, les famílies nombroses, monoparentals i les acollidores que obtinguin plaça pels seus fills i filles gaudiran d’una reducció del 10% en el preu de les estades. L’any passat es van beneficiar de les reduccions a famílies nombroses i monoparentals un total de 1.860 nois i noies, el 22% del total de participants.

+informació i inscripcions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Vols dir la teva sobre el futur del passeig Vilanova?

L’Ajuntament de Cubelles ha obert el procés participatiu de la futura reforma del Pg. de Vilanova.  El passeig de Vilanova és l’eix verteb...