Pàgines

divendres, 12 d’abril del 2013

Adolescents.cat i Gonway.com, les coneixes?


Adolescents.cat és un llibre i una pàgina web. Diuen que segurament serà dels més venuts aquest Sant Jordi i  també que és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Pots trobar-hi notícies d'actualitat sobre alguns dels teus ídols, consells i assessorament per resoldre els teus dubtes i inquietuds de salut, sexualitat, parella, amistats, moda, tests, vídeos virals, gossip,...


Però si ja no ets adolescent i el que t'interessa és relacionar-te amb joves i/o empreses que t'ajudin a convertir-te en professional, segurament aquesta nova xarxa social t'interessarà. Es diu Gonway i t'expliquem una mica de que tracta. A l'acabar els estudis o durant la carrera, molts joves us voleu iniciar en el món laboral, però et trobes amb el problema de la falta d'experiència. Les empreses acostumen a agafar gent que almenys hagi treballat alguna vegada i, lògicament, els estudiants teniu una experiència en el món laboral gairebé nul·la. A més, s'hi ha de sumar la difícil situació en què es troba el país, davant una taxa del 50% d'atur juvenil, que converteix trobar feina en una missió molt complicada.



'Gonway' és la primera xarxa professional "creada per i per a estudiants" per tal d'aconseguir una relació més fluida entre el món acadèmic i el laboral. A part, també vol ajudar els que ho necessitin a crear o enfortir la seva imatge, alhora que aconsegueixen experiència i contactes.





A través de cursos, esdeveniments, idees, promocions, reptes i beques, entre altres coses, les companyies que participen a 'Gonway' poden conèixer els usuaris. "¿Qui millor per ajudar els estudiants en el procés de professionalització que l'empresa per a la qual acabaran treballant?", defensen. Actualment, ja hi ha alumnes de més de 60 universitats de tot Espanya que se serveixen d'aquest servei i empreses com 'Accenture', 'Telefónica', 'Johnson & Johnson' o 'Kellogg's', ja formen part de 'Gonway'.

A través de la pàgina de Facebook, els usuaris comparteixen continguts i informació, així com també poden fer-ho mitjançant el compte de Twitter o el bloc, amb notícies relacionades i informació sobre la xarxa.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles