Pàgines

dilluns, 15 d’abril del 2013

Signat el conveni amb l’Institut Cubelles per a utilitzar les aules per als cursos de formació

L’Alcaldessa de Cubelles, Mònica Miquel, i la directora de l’institut Cubelles, Rosario García, acompanyades de la regidora d'Ensenyament, Maria Lluïsa Romero, han signat aquest migdia un conveni de col·laboració pel qual el Consistori cubellenc podrà disposar de part de les aules del centre d’educació secundària per les tardes. L’objectiu és resoldre els problemes d’espais per a impartir cursos de formació dirigits a joves i adults.
Foto

L’acord, a més, estableix que l’Ajuntament es farà càrrec mensualment de 100€ del cost del manteniment i neteja, de l’assegurança de responsabilitat civil i contractarà, mitjançant una empresa de treball temporal, de les tasques de consergeria.

El conveni sorgeix de la necessitat d’espais formatius del Consistori cubellenc. Actualment, la regidoria d’Ensenyament està realitzant el curs d’accés al grau mig i els cursos de català en dependències municipals, però aquestes no s’adeqüen a les necessitats pròpies de l’activitat. Tenint en compte que des de l’inici del present curs escolar, l’Institut Cubelles realitza la jornada intensiva, deixant buides les instal·lacions totes les tardes, els dos organismes van arribar a l’acord de col·laboració.

El conveni estableix que l’Ajuntament de Cubelles disposarà de les aules necessàries del centre entre les 15 i les 21h., de dilluns a dijous, durant el present curs escolar, podent-se prorrogar anualment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles