Pàgines

dimarts, 21 de maig del 2013

Valoració molt positiva d'un cap de setmana rodó!


Salvats i salvades de la pluja el dissabte!! El Cerkabirra, organitzat per l'Associació de joves El Cubell, va transcórrer amb tota normalitat i sense incidents, disfrutant d'un dia ple d'actes per a tots/es els públics!

Per als i les més petits/es i la seva família, durant el matí, van poder gaudir de contes, tallers de manualitats, cuina, balls populars, batukada i veure ballar al Llúpol, entre d'altres. Inclús, aquells i aquelles que van voler, es van quedar a dinar, amenitzat pel Concert vermut Oktrioberfest.

Tot un èxit el Cerkabirra 2013, ara si, ja es pot dir, l'any amb més participació. Tan el matí com a la tarda, amb la ruta pels carrers del centre de la vila, plens de gom a gom de gent d'aquí i d'allà, tot i que amenaçava pluja, casi durant tot el dia...
I per aquells que encara volien una mica de marxeta, amb la música dels Raggatuning, van poder sopar, disfrutant d'un espectacle de foc i acabar la nit ballant i perquè no, menjant-se una crep de xocolata!

I com era d'esperar, èxit total també pel diumenge de teatre! Unes 70 persones, entre familiars i amics/gues, van poder disfrutar de "3 desitjos" obra amb idea original i interpretada pels integrants, nois i noies, del taller de teatre que s'ha estat fent durant aquest curs 2012/13 a l'Espai Jove de Cubelles. Orgullosos del resultat, molts d'ells/es era la primera vegada que pujaven a un escenari, us deixem algun fotografia:


 






Pots escoltar l'entrevista que els hi va fer Ràdio Cubelles els dies abans de la representació aquí (Busca el dia 13/05/2013 Teatre Espai Jove).

I si, pel que sigui, no heu disfrutat d'aquest cap de setmana ben distret a Cubelles, agafa l'agenda i no t'ho perdis l'any vinent!

Pots visitar l'agenda d'activitats de Cubelles aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles