dijous, 3 d’octubre de 2013

S’inicia la campanya 'Escena 25' per promoure l'accés dels joves a les arts escèniques

El Departament de Cultura va presentar ahir aquesta campanya per als joves de 18 a 25 anys que tindran accés a entrades per valor de 25 euros per teatres i sales de concerts d’arreu del país.

El Departament de Cultura va presentar ahir ‘Escena 25’, una campanya per afavorir l’accés a espectacles de teatre, circ, dansa i concerts als joves d’entre 18 i 25 anys. En concret, es facilita una aportació de 25 euros per jove per assistir a espectacles d’arts escèniques o música en viu. Des del 2 d’octubre i fins al 31 d’aquest mateix mes, les persones joves en aquesta franja d’edat poden accedir a entrades per a espectacles a més de 70 teatres i sales de concerts d’arreu de Catalunya. Alhora aquesta iniciativa permetrà donar a conèixer entre els joves les programacions estables dels equipaments públics i privats.

Per tal de participar-hi, els joves s’han d’inscriure a la plataforma www.escena25.cat, en què han de seleccionar i reservar els espectacles i els concerts als quals volen assistir per, posteriorment, recollir l’entrada en taquilla. Els inscrits poden recomanar els espectacles a un amic (que haurà de tenir també entre 18 i 25 anys) per anar-hi plegats.

‘Escena 25’ és possible gràcies a la col•laboració de més de 70 teatres i sales de concert de Catalunya, que oferiran milers d’entrades destinades al públic entre 18 i 25 anys. En total, 566.900 persones estan en aquesta franja d’edat a Catalunya. Segons les dades, el percentatge que assisteix a espectacles de teatre, circ, dansa es troba en el 28,1% i el de concerts de música en el 49,30%.

La presentació la va fer ahir el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, i va comptar amb la presència de diferents càrrecs polítics, entre ells, el director general de Creació i Empreses, Jordi Sellas, el director general de Joventut, Toni Reig i el director de programes i acció territorial, Oriol Martín, així com dels responsables d’equipaments i associacions d’arts escèniques i música en viu.

Escena 25
Nota de premsa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Vols dir la teva sobre el futur del passeig Vilanova?

L’Ajuntament de Cubelles ha obert el procés participatiu de la futura reforma del Pg. de Vilanova.  El passeig de Vilanova és l’eix verteb...