Pàgines

dijous, 3 d’octubre del 2013

S’inicia la campanya 'Escena 25' per promoure l'accés dels joves a les arts escèniques

El Departament de Cultura va presentar ahir aquesta campanya per als joves de 18 a 25 anys que tindran accés a entrades per valor de 25 euros per teatres i sales de concerts d’arreu del país.

El Departament de Cultura va presentar ahir ‘Escena 25’, una campanya per afavorir l’accés a espectacles de teatre, circ, dansa i concerts als joves d’entre 18 i 25 anys. En concret, es facilita una aportació de 25 euros per jove per assistir a espectacles d’arts escèniques o música en viu. Des del 2 d’octubre i fins al 31 d’aquest mateix mes, les persones joves en aquesta franja d’edat poden accedir a entrades per a espectacles a més de 70 teatres i sales de concerts d’arreu de Catalunya. Alhora aquesta iniciativa permetrà donar a conèixer entre els joves les programacions estables dels equipaments públics i privats.

Per tal de participar-hi, els joves s’han d’inscriure a la plataforma www.escena25.cat, en què han de seleccionar i reservar els espectacles i els concerts als quals volen assistir per, posteriorment, recollir l’entrada en taquilla. Els inscrits poden recomanar els espectacles a un amic (que haurà de tenir també entre 18 i 25 anys) per anar-hi plegats.

‘Escena 25’ és possible gràcies a la col•laboració de més de 70 teatres i sales de concert de Catalunya, que oferiran milers d’entrades destinades al públic entre 18 i 25 anys. En total, 566.900 persones estan en aquesta franja d’edat a Catalunya. Segons les dades, el percentatge que assisteix a espectacles de teatre, circ, dansa es troba en el 28,1% i el de concerts de música en el 49,30%.

La presentació la va fer ahir el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, i va comptar amb la presència de diferents càrrecs polítics, entre ells, el director general de Creació i Empreses, Jordi Sellas, el director general de Joventut, Toni Reig i el director de programes i acció territorial, Oriol Martín, així com dels responsables d’equipaments i associacions d’arts escèniques i música en viu.

Escena 25
Nota de premsa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller de foto amb el mòbil a Cubelles