Pàgines

dilluns, 11 de novembre del 2013

La Direcció General de Joventut, l’ACAB i el CNJC inicien una campanya viral contra l’anorèxia i la bulímia

Amb el lema “Una ampolla d’aigua és tot el teu dinar? Quan no menges RES deixes de SER tu” es repartiran ampolles d’aigua buides a universitats i entitats juvenils.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és lluitar contra les malalties de l’anorèxia i la bulímia entre la població jove de 15 a 29 anys, sobretot entre les noies, ja que actualment és la tercera malaltia crònica entre la població femenina adolescent i juvenil. Segons dades de l’ACAB, a Catalunya actualment hi ha unes 26.000 noies que pateixen anorèxia, bulímia o altres trastorns relacionats, xifres que representen un 6% del total de la població jove femenina. També estan afectats 2.000 nois.

La campanya utilitza diferents canals de difusió i comunicació per cridar l’atenció al conjunt de la joventut catalana. Per una banda, s’han repartit milers d’ampolles d’aigua buides amb l’etiqueta “Quan no menges RES deixes de SER tu”, que vol fer reflexionar sobre l’hàbit insà que tenen les persones afectades de no menjar, de beure només aigua o bé de vomitar l’aliment que s’ha ingerit. El lema equipara aquest comportament a una situació de descontrol i de pèrdua de la personalitat.




Més info:

#ResSer
ACAB (Associació contra l'anorèxia i la bulímia)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles