Pàgines

dilluns, 4 de novembre del 2013

Obertes les votacions populars online dels premis Cubelles Participa

El web del certamen permet l’elecció dels guanyadors que es donaran a conèixer el proper 15 de novembre

El web dels premis Cubelles Participa ja ha obert el període de votacions fins el 6 novembre de les 9 candidatures presentades en les 7 categories diferents:

A l'artística-cultural hi han dues candidatures presentades, la del Cor l’Espiga de Cubelles, entitat nascuda l'any 1900, i la de l’Agrupació Sardanista de Cubelles “Anella Oberta”, que compleix aquest any el seu desè aniversari i que el passat 11 de maig va guanyar el premi de Sardana de l’Any.

A la categoria comunicativa, l’Assemblea Nacional Catalana de Cubelles, que és un col·lectiu que representa una reivindicació pacífica. A la categoria veterana, Antoni Pineda, Fill Predilecte 1998 a la vila de Cubelles, Jutge de Pau (2001-2008) qui també ha destacat en la seva faceta dins els Grup d'Estudis Cubellencs Amics del Castell, del qual és vicepresident des de l’any de la seva fundació.

A l'Esportiva, també s'hi han presentat dues categories; el Club Marítim Cubelles que ofereix cursos de vela durant tot l’any, amb la pràctica de la vela d’oci i de competició com un complement de l'oferta turística local. I la del jove esportista local, Albert Álvarez Berdala, que ha destacat en la disciplina esportiva olímpica d’art marcial del Taekwondo.

A la categoria Jove, s'hi ha presentat una única candidatura, la del David Madrigal, un jove molt actiu en les activitats culturals locals.

A la categoria Social i Solidària, també una única candidatura; la de Montserrat Roca Biurrun i Ariadna Miñambre, representada per la seva vinculació a la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca a la comarca del Garraf.

A la d'Iniciativa emprenedora, s'ha presentat l'Associació d'Hosteleria i Comerç de Cubelles.

Jurat 2013
Aquesta setmana també ha quedat constituit el jurat d'aquesta edició que està format per: Mònica Miquel Alcaldessa de Cubelles; Xavier Grau, regidor de Participació Ciutadana; Antonio Tinajas, director de l’INS Cubelles; Pedro Garcia, president de l’Associació d'Empresaris del Polígon de Les Salines; Lluís Millans, vicepresident de la Federació d'AA.VV. i president de l'AA.VV. del Barri Marítim; Jordi Martí, director de Canal Blau; Mercè Rosés, cap de la Unitat de l’Oficina de Promoció Turística de la Diputació de Barcelona; Rafel Florenciano, director-gerent de NODE Garraf; José Almendros, president del Club Tennis Cubelles; Cristina Mestre, presidenta de Dones d’Empresa; i la regidora de la oposició, Noemí Boza.

Les votacions on line es podran fer fins a principis del mes de novembre, i està previst que el 15 de novembre es lliurin els premis, a la sala sociocultural, un nou equipament situat al carrer Nou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller de foto amb el mòbil a Cubelles