dilluns, 4 de novembre de 2013

Obertes les votacions populars online dels premis Cubelles Participa

El web del certamen permet l’elecció dels guanyadors que es donaran a conèixer el proper 15 de novembre

El web dels premis Cubelles Participa ja ha obert el període de votacions fins el 6 novembre de les 9 candidatures presentades en les 7 categories diferents:

A l'artística-cultural hi han dues candidatures presentades, la del Cor l’Espiga de Cubelles, entitat nascuda l'any 1900, i la de l’Agrupació Sardanista de Cubelles “Anella Oberta”, que compleix aquest any el seu desè aniversari i que el passat 11 de maig va guanyar el premi de Sardana de l’Any.

A la categoria comunicativa, l’Assemblea Nacional Catalana de Cubelles, que és un col·lectiu que representa una reivindicació pacífica. A la categoria veterana, Antoni Pineda, Fill Predilecte 1998 a la vila de Cubelles, Jutge de Pau (2001-2008) qui també ha destacat en la seva faceta dins els Grup d'Estudis Cubellencs Amics del Castell, del qual és vicepresident des de l’any de la seva fundació.

A l'Esportiva, també s'hi han presentat dues categories; el Club Marítim Cubelles que ofereix cursos de vela durant tot l’any, amb la pràctica de la vela d’oci i de competició com un complement de l'oferta turística local. I la del jove esportista local, Albert Álvarez Berdala, que ha destacat en la disciplina esportiva olímpica d’art marcial del Taekwondo.

A la categoria Jove, s'hi ha presentat una única candidatura, la del David Madrigal, un jove molt actiu en les activitats culturals locals.

A la categoria Social i Solidària, també una única candidatura; la de Montserrat Roca Biurrun i Ariadna Miñambre, representada per la seva vinculació a la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca a la comarca del Garraf.

A la d'Iniciativa emprenedora, s'ha presentat l'Associació d'Hosteleria i Comerç de Cubelles.

Jurat 2013
Aquesta setmana també ha quedat constituit el jurat d'aquesta edició que està format per: Mònica Miquel Alcaldessa de Cubelles; Xavier Grau, regidor de Participació Ciutadana; Antonio Tinajas, director de l’INS Cubelles; Pedro Garcia, president de l’Associació d'Empresaris del Polígon de Les Salines; Lluís Millans, vicepresident de la Federació d'AA.VV. i president de l'AA.VV. del Barri Marítim; Jordi Martí, director de Canal Blau; Mercè Rosés, cap de la Unitat de l’Oficina de Promoció Turística de la Diputació de Barcelona; Rafel Florenciano, director-gerent de NODE Garraf; José Almendros, president del Club Tennis Cubelles; Cristina Mestre, presidenta de Dones d’Empresa; i la regidora de la oposició, Noemí Boza.

Les votacions on line es podran fer fins a principis del mes de novembre, i està previst que el 15 de novembre es lliurin els premis, a la sala sociocultural, un nou equipament situat al carrer Nou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Vols dir la teva sobre el futur del passeig Vilanova?

L’Ajuntament de Cubelles ha obert el procés participatiu de la futura reforma del Pg. de Vilanova.  El passeig de Vilanova és l’eix verteb...