Pàgines

divendres, 13 de desembre del 2013

L'Espai Jove ja té nou logotip!!!

El disseny escollit és obra de Miquel Cabezas, un jove cubellenc de 22 anys


El concurs per escollir el nou logotip de l’Espai Jove ha estat resolt pel jurat, que ha triat una proposta guanyadora entre les 117 presentades pels 73 joves que han participat al concurs. El logotip guanyador és obra de Miquel Cabezas, un jove de 22 anys de Cubelles que s’ha presentat amb el pseudònim Mental Tribe

El jurat ha tingut en compte la qualitat i creativitat dels logotips, així com la seva versatilitat, valorant especialment les propostes que s’adaptessin a diferents espais i formats possibles. El logotip guanyador identificarà a partir d’ara l’Espai Jove i les activitats i serveis que s’hi ofereixen. El jurat també va voler destacar la qualitat dels treballs finalistes amb una menció pública, obra dels autors/es que van signar amb els pseudònims De la terra, JCE i Debord.

Moltíssimes gràcies a tots i totes les que heu participat!!!

Logotip escollit:

Logotips finalistes:

De la Terra








Debord








JCE

4 comentaris:

  1. Aquest logo es un plagi descarat d'un altre que tambe es va presentar al mateix concurs, tenim les proves i anirem a la prensa, ¿corruoció tambe al ajuntament de Cubelles?
    garper57@hotmail.com

    ResponElimina
  2. Que alegre casualidad que sea de Cubelles!

    ResponElimina
  3. Nota de la organització:
    Com a organitzadors del Concurs del nou logotip de l’Espai Jove li fem saber que no hi ha hagut cap incidència. El jurat ha valorat tots els logotips presentats, gairebé cent vint, tenint en compte diversos criteris i, per descomptat, sense conèixer les dades personals dels autors/es ni l’origen de les propostes. Hem comprovat si realment existeix similitud de les propostes a les que es refereixen amb el logo guanyador i no ens ha semblat que fos evident. De tota manera, si desitja mantenir una reunió amb el jurat qualificador per fer-li arribar la seva inquietud ens posem a la seva disposició.

    ResponElimina

Taller de foto amb el mòbil a Cubelles