Pàgines

dijous, 16 de gener del 2014

Camps de Solidaritat 2014, informa’t i viu l’experiència!


3 continents, 14 països i 22 destinacions diferents. Més de 5.000 persones ja han viscut l'experiència, i tu? El proper 14 de gener obrim les inscripcions als Camps de Solidaritat 2014 de SETEM Catalunya.
Els Camps de Solidaritat t’ofereixen la possibilitat de formar-te, conviure i col·laborar amb organitzacions de l’Àsia, l'Amèrica Llatina i l'Àfrica en àmbits com l’educació, el Comerç Just, l’emigració, o els Drets Humans.

L’experiència implica participar en un cicle de formació i sensibilització que es desenvolupa en tres fases:

1a fase - Preparació i formació (d'abril a juny)
Curs de formació 'Apropar-se al Sud' reconegut pel Pla de Formació de Voluntariat de Catalunya. Es tracta d'un curs obligatori de 40 hores que es realitza en dissabtes.

2a fase - Viatge i estada a un país del Sud (juliol, agost o setembre)
Al llarg d'un mes coneixeràs la feina d'organitzacions locals dels països del Sud, conviuràs amb les persones que hi estan vinculades i compartiràs tallers i activitats quotidianes.

3a fase - Difusió i acció al Nord (a la tornada)
De tornada, per tal de no deixar aquesta experiència de solidaritat en un viatge d'un mes, els participants us comprometeu a divulgar el que heu après i, així, contribuir a sensibilitzar l'opinió pública sobre la realitat de desigualtat que haureu vist als països del Sud.

El periode d'inscripció comença el 14 de gener de 2014 i es tancarà a finals de març. Les places són limitades. Si vols participar-hi, el primer que has de fer és assistir a una sessió informativa, en aquesta pàgina pots veure les dates i els llocs.

Les condicions de participació són:

Tenir més de 18 anys.
Disponibilitat per participar a les jornades formatives prèvies al viatge.
Ser soci/a de SETEM (en cas de no ser-ho, podràs fer-te soci/a mínim durant l'any que dura l'activitat).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pack Antiavorriment - Activitats d'estiu per a adolescents a Cubelles!

Inscripcions obertes a partir del 12 de juny a les 16 h. fins una setmana abans de l'inici de cada activitat a www.entrapolis.com . Plac...