Pàgines

divendres, 31 de gener del 2014

Cicle de xerrades per a pares i mares d’infants de 0 a 3 anys

L’alimentació, el son i el joc, temes de les trobades que es faran a la llar d’infants La Draga.

Els pares i mares d’infants de 0 a 3 anys poden inscriure’s al cicle de xerrades que organitzen conjuntament l’Ajuntament de Cubelles a través de la regidoria de Serveis Socials, les llars d’infants municipals La Draga i l’Estel, l’Institut Psicològic Maricel i el Centre d’Atenció Psicològica.

Les sessions aniran a càrrec de la pedagoga, logopeda i especialista en atenció primerenca, Elisenda Sabanes i es faran a la llar d’infants municipal La Draga els dies 12 de febrer, 5 de març i 7 de maig de 15 a 16.30h.

Les inscripcions finalitzen el dia 11 de febrer i poden realitzar-se a qualsevol de les llars d’infants municipals o a les dependències de la regidoria de Serveis Socials. Les places estan limitades a 30 assistents que poden ser pares i mares, però també oncles i tietes o avis i àvies... tenint en compte que la inscripció compromet a l’assistència a les tres sessions.

12 de febrer: L’alimentació, una difícil situació
Que l’alimentació sigui equilibrada, saludable, suficient i més atractiva pot ser un gran repte per a les famílies. Què fer quan ens preocupa que mengi poc? O massa?

5 de març: Dormir bé, la clau per un bon endemà per a tota la família
No dormir no només perjudica als infants, sinó també l’ambient familiar. El descans és necessari per funcionar durant el dia, però què passa quan passen els mesos i encara no dormen els nostres fills/es? Algun dia dormirà tota la nit? Com ho podem fer?

7 de maig: Jugant, jugant, ens fem grans
El joc és la manera que té el nen d’integrar la realitat en què viu, reproduint allò que li agrada i el que no. És també una bona manera per veure el seu desenvolupament cognitiu i psicològic. Com juguen els nostres infants? Quin paper han d’adoptar els pares? Quins són els jocs o joguines més adequats en aquesta franja d’edat?

Benestar social

Llar d'infants La Draga

Llar d'infants l'Estel

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles