divendres, 31 de gener de 2014

Cicle de xerrades per a pares i mares d’infants de 0 a 3 anys

L’alimentació, el son i el joc, temes de les trobades que es faran a la llar d’infants La Draga.

Els pares i mares d’infants de 0 a 3 anys poden inscriure’s al cicle de xerrades que organitzen conjuntament l’Ajuntament de Cubelles a través de la regidoria de Serveis Socials, les llars d’infants municipals La Draga i l’Estel, l’Institut Psicològic Maricel i el Centre d’Atenció Psicològica.

Les sessions aniran a càrrec de la pedagoga, logopeda i especialista en atenció primerenca, Elisenda Sabanes i es faran a la llar d’infants municipal La Draga els dies 12 de febrer, 5 de març i 7 de maig de 15 a 16.30h.

Les inscripcions finalitzen el dia 11 de febrer i poden realitzar-se a qualsevol de les llars d’infants municipals o a les dependències de la regidoria de Serveis Socials. Les places estan limitades a 30 assistents que poden ser pares i mares, però també oncles i tietes o avis i àvies... tenint en compte que la inscripció compromet a l’assistència a les tres sessions.

12 de febrer: L’alimentació, una difícil situació
Que l’alimentació sigui equilibrada, saludable, suficient i més atractiva pot ser un gran repte per a les famílies. Què fer quan ens preocupa que mengi poc? O massa?

5 de març: Dormir bé, la clau per un bon endemà per a tota la família
No dormir no només perjudica als infants, sinó també l’ambient familiar. El descans és necessari per funcionar durant el dia, però què passa quan passen els mesos i encara no dormen els nostres fills/es? Algun dia dormirà tota la nit? Com ho podem fer?

7 de maig: Jugant, jugant, ens fem grans
El joc és la manera que té el nen d’integrar la realitat en què viu, reproduint allò que li agrada i el que no. És també una bona manera per veure el seu desenvolupament cognitiu i psicològic. Com juguen els nostres infants? Quin paper han d’adoptar els pares? Quins són els jocs o joguines més adequats en aquesta franja d’edat?

Benestar social

Llar d'infants La Draga

Llar d'infants l'Estel

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Vols dir la teva sobre el futur del passeig Vilanova?

L’Ajuntament de Cubelles ha obert el procés participatiu de la futura reforma del Pg. de Vilanova.  El passeig de Vilanova és l’eix verteb...